Skip to content

Fedde Le Grand @ Arenele Romane – poze, recenzie

Va spunea Ada in urma cu ceva timp ce venirea lui Fedde Le Grand in Romania. Acesta a sustinut un concert extraordinar, aseara, la Arenele Romane. Am fost aseara acolo, am facut poze si m-am bucurat de un show misto si de un Fedde zambaret 😀 .

Ei bine, a venit Fedde insa nu a venit singur, a adus 4 dansatori (2 fete, 2 baieti) foarte buni, a venit cu Ida Corr (Let me think about it) si Camille Jones (The Creeps), 2 voci puternice, impresionante, care au acoperit piesele foarte bine.

Warm-up-ul a fost asigurat de Christian Green, Dj Andi (nu am auzit nicio piesa cunoscuta in playlist-ul lui), Vali Barbulescu (singurul care a reusit sa smulga aplauze si tipete =D> ) si Dj Optick (eu nu l-am prins). Publicul a fost destul de reticent la partea de inceput, abia daca erau 200 de oameni in fata scenei.

Overall, concertul organizat de cei de la ro event a fost very entertaining, aparitia lui Fedde a strans mai bine de 2000 de oameni langa scena iar hiturile mixate au fost indelung aplaudate si fredonate de publicul roman. Nu am stat pana la sfarsitul show-ului pentru ca eram obosit. Mie mi-a placut mai ales ca acolo m-am intalnit cu OLiX, privilegiat de statutul de Guest si sushi, cu Swamp, multumit de VIP Pass si de privelistea interesanta si Nigga de la Wassabi. Nu au scapat si i-am prins in pozele de mai jos. Multumirile noastre se duc catre Alina de la Roton >:D< .

Cine a mai fost acolo si cum i s-a parut? Bucurosi de venirea lui Fedde? Nemultumiti ca nu l-ati prins?

Important: Nu aveti voie sa preluati aceste imagini fara acordul nostru scris.

Citește în continuare