Skip to content

Ferry Corsten revine in Romania!

Mos Nicolae a sosit deja la trancerii din Romania, punandu-le in ghetute o veste despre primul eveniment anuntat de TrancENDancE pentru 2016, cu nimeni altul decat Ferry Corsten la Arenele Romane.

Daca va place muzica trance sau pur si simplu apreciati muzica electronica de calitate, luati-va smartphone-ul sau calendarul in mana si incercuiti 5 martie 2016, caci atunci se va consuma primul plan pe care il avem deja pentru 2016: sa il vedem pe Ferry Corsten la Arenele Romane, care va veni pentru un DJ set in care ne va purta prin multe dintre alias-urile sau proiectele sale: System F, Verococha, New World Punx si, desigur, Gouryella, proiectul uplifting trance de suflet la care s-a intors in acest an.

Nu v-am oferit spre auditie Anahera, piesa lansata in 2015 sub proiectul Gouryella care este favorita la titlul de tune of the year 2015, ci Not Alone, o colaborare cu Temperheart de pe Hello World EP Part 3, care va fi lansata pe 11 decembrie 2015 la Flashover Recordings. Se pare ca Ferry s-a lasat de EDM si, usor-usor, se intoarce acasa, la trance-ul care l-a consacrat.

Ieri, Ferry Corsten a implinit 42 de ani. Face muzica de mai bine de 25 de ani si are la activ sute de release-uri, mai multe albume si cateva turnee mondiale. In ultimii ani, acesta a venit in Romania in 2009, cand a promovat albumul Twice In A Blue Moon la Liberty Parade si apoi la Arenele Romane, in 2011 la The Mission Dance Weekend, respectiv in 2013, cu Markus Schulz, pentru un eveniment New World Punx la Arenele Romane.

Pe 5 martie 2016 se intoarce, iata, la Arenele Romane, intr-un eveniment marca TrancENDancE.

Ce piese de la Ferry v-ar placea sa auziti in luna martie la Arene?

Citește în continuare