Skip to content

fEstivalul de cArte si Muzica Libris: Piata Sfatului Brasov 25 – 28 Iulie 2019

La sfarsitul lunii iulie, in plin sezon estival, Brasovul, cel mai iubit oras turistic din Romania, gazduieste o noua editie a fEstivalului de cArte si Muzica LIBRIS!

Pe scena festivalului din Piata Sfatului vor urca artisti indragiti ca: Irina Rimes, Laura Bretan si Cvartetul Gaudeamus Filarmonica Brasov, Grupul Vocal Anatoly al Operei Brasov, Mihaela Istrate, Ciprian Istrate, Lilly Drumeva (Bulgaria), Trupa Bega Blues Band si multi altii.

In agenda de evenimente a festivalului, in perioada 25 -28 iulie, se regasesc lansarile a peste 50 de noi volume editoriale, sesiuni de autografe si intalniri cu scriitori din Romania, Israel, Belgia, Italia, Danemarca si Canada.

Cei mici, dar si cei mari isi pot dezvolta creativitatea in cadrul atelierelor de pictura, de cusut, de margelit si de dezvoltare emotionala.

De opt ani la Brasov, Festivalul este unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale din Brasov, la care participa peste 100 de edituri si case de discuri din tara si strainatate.

Printr-un program divers ce include recitaluri de muzica si poezie, teatru contemporan, spectacole de muzica pop si rock, dansuri de societate, muzica traditionala si obiceiuri multietnice fEestivalul de cArte si Muzica Libris este o manifestare culturala si artistica ce atrage la fiecare editie zeci de mii de vizitatori.

Agenda festivalului si multe alte informatii le regasiti pe www.libriscultural.ro si pe paginile de FB dedicate evenimentului.

Eveniment organizat de Asociatia Libris Cultural cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov.

Despre Asociatia Libris Cultural

Grupul de firme LIBRIS Brasov are aproape trei decenii de activitate in domeniul difuzarii de carte si muzica. S-a dezvoltat odata cu marile nume editoriale din Romania si a transformat parteneriatele cu acestea intr-o oferta generoasa si mereu actualizata. Prin Libraria “St.O.Iosif” din Brasov si Libraria online Libris.ro, cu cel mai mare depozit de carte din Romania, a adus cartea si muzica aproape de cititorii si iubitorii de muzica din tara si strainatate. Libris Editorial a intarit apropierea publicului de valorile culturale autohtone si internationale.

Asociatia Libris Cultural s-a dedicat culturii si comunitatii, prin organizarea nenumaratelor lansari de carte si muzica cu invitati din tara si din strainatate, prin organizarea de conferinte, simpozioane, lecturi publice, recitaluri de muzica si poezie, festivaluri de folk si poezie.

De-a lungul timpului, s-a creat si intarit traditia a doua evenimente unice pe piata nationala: Targul de Carte si Muzica Libris (17 editii) si fEstivalul de cArte si Muzica Libris (8 editii).
 

Citește în continuare