Skip to content

Astazi si maine la Sala Rapsodia sunt ultimele reprezentatii din Festivalul National de Teatru pentru Tineret „Stefan Iordache”. Intrarea e libera.

E in plina desfasurare Festivalul National de Teatru pentru Tineret „Stefan Iordache” care se desfasoara la Sala Rapsodia din Strada Lipscani nr. 53 si are loc pana la 9 noiembrie. Anul acesta, evenimentul gazduieste 34 de spectacole de teatru, cu 5 productii invitate.

Cea de-a 5-a editie a aduce pe scena festivalului peste 250 de tineri si adolescenti atat din Bucuresti cat si din sase judete ale tarii: Brasov, Botosani, Vrancea, Prahova, Buzau si Covasna in competitia pentru cel mai bun spectacol.

Intrarea in cadrul festivalului este libera in limita locurilor disponibile, publicul fiind invitat sa vizioneze comedii si productii puse in scena de actori foarte cunoscuti.

Evenimentul este perfect in aceste zile cand scolile au saptamana Verde, cu program alternativ, si e o modalitate perfecta de a-I impriteni pe tineri cu teatrul, in productii care vorbesc pe limba lor despre problemele care ii preocupa.

8 noiembrie
11:05 Amprente – „FRAGIL”
12:15 Trupa Mircea Albulescu – LOVEBOMB
13:05 Intre acte – „Prostii sub clar de luna”
14:15 Chaplin – „Avarul Indragostit”
15:30 Mozaic – „Zambeste si mergi inainte!”
16:25 Hazimirescu – „Un pedagog de scoala noua”
16:45 Gabi Hritcu Universitatea Nationala de arta Teatrala si Cinematografica ,,Ion Luca Caragiale” Bucuresti – Monolog din Epifanii de Imants Ziedonis
17:00 Andreea Nitu Universitatea Nationala de arta Teatrala si Cinematografica ,,Ion Luca Caragiale” Bucuresti – Monolog Zita, O noapte furtunoasa
19:00 SHAKESPEARE pe scurt. Comedia Secolului, regia Daniel Bucur, cu Adrian Paduraru, Ionut Ciocia (Branzoi) si Cristi Martin. O productie Teatrul George Ciprian, Buzau(se joaca la Sala Rapsodia, Str. Lipscani nr 53)

9 noiembrie
11:05 Victory of Art – „La vitta e bella”
12:25 The Dreamers – „Gaitele”
13:35 Acting Up – „Albina din capul meu”
14:30 Alex GaberaUniversitatea de Arte din Targu-Mures – Monolog Damien Hirst – Marius von Mayenburg
14:50 Sorina Melean Universitatea de Arte din Targu-Mures – Monolog Medeea – Roxana Marian
15:10 Luca Turliu – Universitatea Nationala de arta Teatrala si Cinematografica ,,Ion Luca Caragiale” Bucuresti – Monolog Moritz – Desteptarea primaverii, de Frank Wedekind
15:30 Trupa Stefan Iordache – „Oameni de piatra”, de Carmen Dominte, coordonator Ramona Iacov
17:00 Festivitatea de premiere
19:00 „Interzis sub 18 ani”, de Mihaela Michailov, regia Lenus Teodora Moraru, o productie Teatrul Excelsior (se joaca la Sala Rapsodia, Str. Lipscani nr 53)
Intrarea in cadrul festivalului este libera.

Citește în continuare