Skip to content

Filmari videoclip Smiley feat Pacha Man – „Love is for free”

A venit toamna, asa ca au reinceput sa curga invitatiile la filmarile de clipuri. V-am promis de dimineata ca revin cu detalii despre filmarile Smiley cu Pacha Man, la piesa „Love is for free„… Ei bine, acestea s-au desfasurat azi in afara Bucurestiului, mai precis la marginea comunei Branesti…….. intr-un lan de porumb. Regizor a fost nimeni altul decat Iulian Moga, cu care Smiley a colaborat intotdeauna.

Povestea te duce cu gandul la Alice in Wonderland: o fata care ajunge intr-o lume fantastica (prin lanul de porumb), unde da peste Smiley si Pacha Man (pe post de sperietoare de ciori)… Colegul meu Bimus a fost prezent la filmari pentru a realiza poze – le puteti vedea mai jos, si un video making-of pe care-l vom publica zilele viitoare.

Am inteles ca la filmari si-au facut aparitia pe parcursul zilei mai multi din gasca HaHaHa Production: Wanda, Lora, iar Pacha Man a venit insotit de Sisu.

Love is for free” a fost anuntat la sfarsitul verii ca fiind cel de-al doilea single promovat de pe albumul „Plec pe Marte„.

Multumim Smiley & HaHaHa Production pentru invitatia la filmari si sper sa primim pe viitor una si pentru un clip la piesa „Ploua„, ca prea a dat brusc toamna asta peste noi si ar pica la fix. 🙂 Sau la „Dream Girl„, ca si aia imi place mult de pe album.

Acestea fiind spuse, va las cu piesa si cu pozele realizate de Bimus. Stiti povestea: credit foto Monden.info, daca le preluati va rugam sa nu scoateti watermarkul de pe ele si sa mentionati creditele (cu link spre acest articol). Multumim anticipat!

Citește în continuare