Skip to content

Filmul week endului de la Orange TV Go: Ron’s Gone Wrong – o animatie de familie care discuta despre empatie, bullying, tehnologie cu cel mai simpatic umor pe care vi-l imaginati.

Pentru vacanta de Pasti, urban.ro si Orange TV va recomanda un film animat foarte simpatic care va aduce in casa pretextul de a discuta despre prietenii adevarati, dar si despre efectele tehnologiei.

Ron’s Gone Wrong ar putea fi unul dintre cele mai realiste filme SF vazute pe ecran in ultima vreme, in sensul ca abia daca pare a fi un viitor SF. Actiunea este plasata intr-o lume in care aproape fiecare copil este urmarit de un Bubble B*Bot, un robot-ajutor in forma de pastila, de marimea unui copil mic. Din punct de vedere functional, insa, B*Bots sunt putin mai mult decat niste iPhone-uri imbunatatite.

Filmul are un umor simpatic, critica culturala atenta si un robot al naibii de dragut.

Actiunea filmului incepe cu intentii aparent bune, dar lucrurile iau amploare pe parcurs. Intr-o prezentare stralucitoare, inventatorul Marc Weidell (Justice Smith) prezinta B*Bot ca fiind „cel mai bun prieten din cutie” al oricarui copil, capabil nu numai sa fie personalizat pentru a reflecta gusturile unui utilizator individual, ci si sa conecteze acel utilizator cu alti utilizatori in functie de un algoritm.

Actiunea se petrece in vremuri in care nu mai sunt copii timizi care sa stea singuri intr-un colt la pauza, asa ca Barney Pudowski, personajul principal, nu este deloc deranjat ca este ultimul elev de la Nonsuch Middle School care pune in sfarsit mana pe un astfel de dispozitiv.

Barney (dublat la voce de Jack Dylan Grazer) este un baiat de 11 ani care primeste drept cadou de ziua lui un robot „defect” pe nume Ron (vocea lui Zach Galifianakis). Impreuna, ei isi scriu propriul cod despre prietenie care il face pe Ron sa fie unic. Filmul exploreaza probleme cu care multe familii s-au intalnit (Barney este ultima persoana din scoala sa care primeste un B*Bot), invazia tehnologiei, a retelelor sociale si a timpului petrecut in fata ecranului in randul copiilor si adolescentilor.

Filmul subliniaza importanta prieteniilor din viata reala, a acceptarii celor care nu sunt ca tine si a compasiunii, empatiei si muncii in echipa la nivelul intregii familii. Olivia Colman joaca in rolul bunicii lui Barney, iar Ed Helms ii da voce tatalui sau. In versiunea dublata in romaneste filmul contine vocile lui Viorel Ionescu, David Blaj, Mirela Nicolau, Cristin Tomi, Mihai Dascalescu, Cristian Simion, Raluca Oncica, Claudiu Tonea, Sasha Condrut si Luca Fumuru.

Filmul poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go pana pe 6 iunie. Il gasiti aici

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare