Skip to content

Finala „Dansez pentru tine” 5

 

 

In urma cu aproape 2 luni va anuntam ca incepe un nou sezon Dansez pentru tine iar acum va aducem aminte ca diseara va avea loc marea finala a acestui sezon. Noi credem ca a fost cel mai bun sezon, cele mai bune perechi si suntem cu adevarat curiosi sa aflam cine va lua trofeul de data asta.

Sa facem o scurta recapitulare: Andreea Balan si Petrisor Ruge au fost senzationali inca din prima editie, Laura Cosoi si Bogdan Boanta sunt incredibili si ne-au demonstrat ca sunt dansatori profesionisti, Andreea si Petri ne-au lasat 😐 fara cuvinte la dansul latino iar de curand a fost lansat CD-ul Dansez pentru tine cu cele mai frumoase piese din emisiune.

Diseara, la PRO TV, vor fi alese: cea mai buna echipa, cea mai populara echipa si cel mai bun coregraf. Pe holurile din Buftea se aude 😀 de ceva timp ca Laura si Bogdan vor castiga premiul de la juriu, iar Smiley cu Adriela vor lua cazul, adica premiul de popularitate.

Eu (cu niste ani de dans in spate :p ) cred ca premiul de la juriu ar trebui sa mearga la Andreea si Petrisor pentru originalitate, spectaculozitate, atitudine si impresie (nu si pentru tehnica). Numarul la care puteti vota diseara este 1776 iar premiile puse in joc ajung la 130.000 de euro. Eu stiu cu cine votez. Voi cu cine votati?

UPDATE: Click aici ca sa aflati cine a castigat finala Dansez pentru tine !

Citește în continuare