Skip to content

Florence + The Machine vine la Summer Well 2023. Festivalul are loc intre 11 si 13 august. Doar azi, 3 februarie, mai sunt preturi reduse la abonamente

Florence + The Machine vine in august la SummerWell.

Originara din Sudul Londrei, Florence Welch este un artist nominalizat la Premiile Grammy, muzician si compozitor al trupei Florence + The Machine. Artista a lansat 4 albume: Lungs, lansat in 2009, a castigat Albumul Anului la Brit Awards, iar celelalte 3 albume lansate s-au regasit in topurile din Marea Britanie si Statele Unite. Florence a castigat de asemenea premiul Ivor Novello – International Achievement Award pentru compozitie.

A 12-a editie Summer Well va avea loc in perioada 11-13 august 2023, iar primele nume confirmate sunt pe langa Florence + The Machine si YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale si Kid Francescoli.

Headliner-ul zilei de duminica si unul dintre cei mai ceruti artisti, Dominic Harrison, s-a prezentat cu numele de YUNGBLUD in 2018, odata cu lansarea EP-ului cu acelasi nume. EP-ul lui din 2019, hope for the underrated youth, a debutat in top 10 UK Official Albums Chart, iar in 2020 a avut primul lui album pe locul 1 în Marea Britanie: weird!, care a fost certificat Gold. Tot in 2020 a fost nominalizat la BBC Sound of 2020 si „incoronat” de MTV Push Ones to Watch in 2020 winner. In prezent, YUNGBLUD insumeaza: 7,6 milioane de ascultatori lunari pe Spotify, 4,5 milioane de urmaritori pe TikTok si sute de milioane de vizualizari pe YouTube.

Summer Well 2023 va avea o scena principala cu un line-up rasunator, scena de hip-hop & trap, scena de after party care va aduce nume din industria muzicii electronice si, nu in ultimul rand, scena dedicata artistilor emergenti.

“Editia din acest an a Summer Well-ului este una speciala din multe puncte de vedere, principalul fiind acela ca a trebuit sa ne ridicam la asteptarile create de editia precedenta, o editie sold-out cu 2 luni inainte. Cu un line-up care ii include pe Florence + The Machine si YUNGBLUD, cred ca am reusit cu brio acest lucru. Astept luna august cu aceeasi nerabdare ca oricare dintre oamenii care ne trec pragul an de an. ” declara John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well. 

Abonamentele pot fi achizitionate de pe summerwell.ro, la pretul de 475 lei + taxe pana pe 3 februarie. Incepand cu 4 februarie pretul abonamentului va fi de 575 lei + taxe.

Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o intreaga experienta care va avea loc in perioada 11-13 august 2023, la Domeniul Stirbey din Buftea.

In 2023, Summer Well va sarbatori 12 ani de la infiintare. Pe langa cele 4 scene, festivalul va avea instalatii de arta, zone de mancare si bautura, de relaxare si alte activitati.

Citește în continuare