Skip to content

Fly Project castiga inca un disc de aur pentru vanzari internationale

  • envelope icon

Toamna a inceput cu vesti foarte bune pentru trupa Fly Project. Dupa premiile Best Dance si Border Breaker de la Romanian Music Awards, Tudor si Dan primesc Discul de Aur pentru vanzarile piesei Toca Toca in Italia.

Suntem onorati si fericiti ca se intampla asta. Multumim tuturor celor care ne cumpara si ne asculta muzica worldwide si le promitem un alt Disc de Platina sau Diamant cat mai curand declara Tudor.

Toca Toca a cucerit topurile muzicale si cluburile din Rusia, Franta, Spania, Italia, Turcia, Polonia, Mexic si multe alte tari, chiar si dupa un an de la lansare, piesa mentinandu-se in difuzari si ajungand sa fie ascultata in cele mai indepartate colturi ale lumii, de unde baietii primesc numeroase mesaje pe Facebook.

Fly Project pregateste lansarea internationala a urmatorului single, care va avea loc luna urmatoare. Tudor si Dan reiau turneul international saptamana viitoare dupa o perioada petrecuta in tara pentru cele doua evenimente muzicale importante, Romanian Music Awards si Media Music Awards 2014 – vezi AICI cum a aratat showul lor!

Da-le un SHARE!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *