Skip to content

Formatii neserioase cand vine vorba de concerte

Salutari dragi cititori Monden info,

Eu sunt cea mai noua membra a echipei si, asa cum va spunea si Cristina, voi scrie sub numele „Gossip Girl„.

O sa va povestesc astazi despre una din formatiile romanesti de mainstream care da batai de cap organizatorilor de concerte si impresarilor¦ O sa aflati la sfarsit despre cine este vorba, iar pana atunci ma voi referi la ei drept formatia X.

In urma cu doua-trei saptamani, formatia X trebuia sa sustina intr-o seara un concert pe litoral. Nu era vorba de un show complet, ci de numai 3 melodii, iar imediat dupa era programat sa mai cante cineva inca 15 minute. In mod normal, programul trebuia sa decurca in modul urmator: la ora 10 trebuia sa vina formatia X pentru a face probe de sunet, la ora 11 formatia trebuia sa urce pe scena si sa cante cele 3 melodii, dupa care sa intre cea de-a doua formatie pentru alte 3 melodii.

Cea de-a doua formatie a ajuns de la Bucuresti la timp la locul concertului pentru a se pregati, pe cand formatia X a intarziat nu mai mult nu mai putin de 3 ore, ajungand la 1.

Pe langa faptul ca au ajuns la 1, au mai si facut fite, spunand ca nu au destul loc pe scena, in conditiile in care nu aveau nevoie de loc nefiind vorba de un show complet de-al lor ci de unul de doar 3 melodii, si s-au enervat deoarece aveau un microfon in lipsa. Fiindca tot intarziasera atat, organizatorii le-au cerut sa mai astepte 15 minute pana fac rost de un microfon in plus, iar intre timp au rugat cea de-a doua formatie sa intre pe scena inaintea lor, deoarece oricum asteptasera destul fara sa fie vina lor. In momentul in care cea de-a doua formatie s-a urcat pe scena, formatia X a parasit localul si a plecat. Pur si SIMPLU .

Este inutil de mentionat cate injuraturi si-au atras in acea seara! Iar organizatorii spectacolului vor avea grija sa afle toata lumea cat de seriosi si punctuali au fost baietii de la formatia Simplu! RUSINICA!

Voi ati luat parte la alte intamplari asemanatoare la concertele la care ati mers?

Trupa Simplu

Citește în continuare

Alte noutati despre Monden.info

Dar si cateva motive pentru care Monden.info merita urmarit constant:* Cabral, Marius Nedelcu (ex-Akcent), Florin Grozea (Hi-Q), Zoso, Arhi si multi altii au dezbatut in peste 60 de comentarii emisiunea…

Citeste mai mult