Skip to content

Francisca feat. Pacha Man – Lacat la inima (videoclip nou)

Francisca lanseaza o noua piesa, alaturi de Pacha Man si un videoclip senzual si indraznet, in care imparte patul cu o alta femeie – Lacat la inima.

Lacat la inima e continurea povestii inceputa in piesa Piatra de pe inima, un featuring cu Uddi, compus de e George Papagheorghe si Marius Dia, in studioul Panda Music. Videoclipul este regizat de catre Lazar Cercel si a fost filmat pe parcursul a 24 de ore in padurea Baneasa, dar si intr-un hotel din Bucuresti.

Iubirea si obsesia pentru o persoana pot fi usor confundate intre ele. O obsesie, in schimb, traieste si se hraneste din atractia intensa, din dorinta, din nevoia de a il avea pe celalalt, chiar in lipsa cunoasterii sale ca persoana. Piesa \’Lacat la inima\’ reprezinta un alt capitol din viata mea, reflecta stările si emotiile mele, declara Francisca.

Francisca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica si dansul indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare. Anul 2012 isi pune amprenta asupra carierei sale, odata cu participarea in cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimeste juriul cu calitatile ei vocale si reuseste sa ajunga pana in semifinala, alaturi de trupa RED. In urma cu 7 luni, artista colaboreaza cu Uddi, colegul si prietenul ei de la X Factor, pentru single-ul Piatra de pe inima, piesa ce a adunat peste 6,2 milioane de vizualizari pe YouTub

Va place piesa Franciscai?

Citește în continuare

5 filme western noi

Genul western continua sa aiba un public fidel, iar din cand in cand chiar avem de-a face cu cate o capodopera. Anul asta mizam pe 5 titluri, unele in post-productie…

Citeste mai mult