Skip to content

FREDDIE MERCURY – Legends Tribute – concert la Hard Rock Cafe

Joseph Lee Jackson prezinta A Vision Of Mercury la Hard Rock Cafe pe 1 si 2 martie 2013. Va fi al doilea eveniment Legends Tribute ce are loc in aceasta primavara la Bucuresti, dupa show-ul dedicat de Rob Kinsley lui Elvis Presley, care va avea loc in februarie.   

UPDATE

Datorita interesului sporit al publicului si cererii foarte mari de bilete, organizatorii anunta programarea unei reprezentaţii suplimentare a showului A Vision Of MERCURY. Cel de al doilea spectacol va avea loc pe 2 martie, la Hard Rock Cafe.

Pentru reprezentatia A Vision Of Mercury programata pe data de 2 martie se pun in vanzare trei categorii de bilete:

 Categoria VIP – 120 lei (intalnire si poza cu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)
 
 Categoria I – 60 lei – loc la masa in fata scenei
 
 Categoria 2 – 40 lei – loc la mese, in sala

1 martie este data intalnirii cu Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, A Vision Of Mercury, care va reveni in Romania, la cererea publicului, dupa succesul inregistrat in aceasta toamna. Joseph Lee Jackson, a cantat in sali de spectacole ce au gazduit showuri de inalta ţinuta in Marea Britanie si in restul Europei, dar a urcat pe scena si in faţa a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinţa. Pe scena din Hard Rock Cafe Joseph Lee a oferit publicului un regal de hituri Queen, desfasurat cu casa inchisa.

 
Asa cum spuneam, primul eveniment va avea loc pe 8 februarie, la exact o luna de la ziua de nastere a regelui rock’n’rollului, scena din Hard Rock Cafe ii va aparţine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului A Vision Of Elvis. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competiţii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. Showul sau inseamna o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: „Suspicious Minds”, „Love Me Tender”, „Can’t Help Falling in Love”, „Blue Suede Shoes”, „It’s Now Or Never”, „Are You Lonesome Tonight.” 
 

Pentru seria de spectacole Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe se pun in vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru ambele reprezentatii.
 
Bilete pentru o zi:
VIP – 120 RON – poster, intalnire & poza* cu artistul 
Categoria I – 80 RON – loc in faţa scenei 
Categoria II – 60 Ron – loc in sala 
 
Abonomanente valabile pentru cele doua spectacole:
Categoria VIP – 220 RON – poster, intalnire & poza* cu artistul 
Categoria I  – 140 RON – loc in faţa scenei 
Categoria II  – 100 RON – loc in sala
 
Biletele sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.
 
Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
 
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 
 
Legends TributeA Vision of Mercury cu Joseph Lee Jackson, pe 1 martie 2013 la Hard Rock Cafe din Bucuresti.
 
Nu ratati nici intalnirea cu A Vision of Elvis Presley, dar nici celelalte evenimente ale primaverii.  
 

Citește în continuare