Skip to content

(Update) Friends: The Reunion are un prim trailer cu momente din special. Au fost anuntati si invitatii speciali in noua productie, printre ei David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga.

Update. Azi 20 mai , cu doar o saptamana inainte de lansarea specialului FRIENDS, HBO MAX a facut public si un prim trailer cu momente din specialul care va fi disponibil pe 27 mai. Il vedeti mai jos.

HBO Max a facut public un teaser al mult asteptatei reuniuni Friends anuntand si data premierei: 27 mai.

 “Friends: The Reunion” va debuta la un an distanta de la momentul cand a fost programat sa aiba premiera la tv, amanarea fiind cauzata in special pandemiei si incapacitatii de a filma in conditii de siguranta sanitara. Noua serie era programata sa fie filmata in februarie 2020, dar filmarile au inceput abia in aprilie.

Vom vedea actorii din seria originala Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer, dar si o serie de invitati speciali absolut impresionanti.

Printre ei, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon si Malala Yousafzai.

Conform Variety, cei 6 Friends originali au primit pentru acest special cate 2,5 milioane de dolari.

In teaserul pe care studiourile Warner l-a facut public in urma cu cateva ore sunt prezentati Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer cum se intorc catre scena 24 din studiourile din Burbank acolo unde s-a filmat prima serie.

Anul trecut cele 10 sezoane de Friends au fost scoase de pe Netflix intrucat HBO Max a luat drepturile exclusive asupra lor, iar publicatiile de specialitate anunta ca tranzactia a costat WarnerMedia peste 400 milioane de dolari.

Pentru fanii care vor sa reintre mai repede in atmosfera acestui film iconic pentru o generatie, exista posibilitatea de a pregati acasa 70 dintre retele mancarurilor care au aparut in diferite episoade. Le puteti citi VIDEO. O carte de bucate cu retete din serialul “Friends” urmeaza sa apara pe piata. Acum 4 retete delicioase pe care sa le faceti acasa

„>aici

Serialul “Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar in Statele Unite, cea mai mare audienta a unui episod dintr-un serial.

Citește în continuare