Skip to content

Fusion ARENA UNOFFICIAL OUTBREAK

Fusion ARENA UNOFFICIAL OUTBREAK  – un eveniment dedicat iubitorilor de cultura si sporturi urbane.

Open doors & Party in noul spot de neratat din Bucuresti! 

Deschidem portile si ne strecuram in ARENA cu o doza mare de energie pentru o zi intreaga de distractie. 
 
13 iulie, music, free refreshments & more @ Fusion Arena!
Deschidem rampele pentru pasionatii sporturilor urbane. 
Skater, biker sau roller? Haide pe 13 iulie, intre 11:00 si 19:00 si ai liber sa testezi, sa analizezi si sa iti incepi antrenamentul pentru cel mai de amploare concurs. Fii pe faza, se apropie Marea Deschidere
 
Cei mai curiosi si nerabdatori skateri, bikeri si rolleri sunt invitati sa testeze, sa analizeze si sa isi inceapa antrenamentul pentru un  concurs de amploare, dedicat lor, care va avea loc la inceputul lunii august, la deschiderea oficiala a skatepark-ului.
 
Distractia continua si dupa lasarea serii. Atmosfera va fi intretinuta de Planet H si DJ Sauce, care vor aduce invitatii pe culmile dubstep-ului si a muzicii electronice, facandu-i sa simta vibratia serii pana la rasaritul soarelui.
 
Pentru ca petrecerea sa fie una memorabila, fiecare invitat va primi cate un shot de bautura din partea casei.
 
Pentru mai multe detalii, va recomandam si urmatorul video:

Program Fusion ARENA :
 
11:00-19:00 Free Session @ Fusion Arena
23:00 Party Planet H & DJ Sauce
 
Intrare libera 
 
We want you here!
 
https://www.facebook.com/FusionArena
https://www.facebook.com/events/360327014070368/
Sambata, 13 iulie 2013, isi deschide portile Fusiona ARENA, cea mai noua locatie din Bucuresti dedicata tinerilor nonconformisti si iubitori ai culturii si sporturilor urbane.
 
Nu iti face planuri pentru seara pentru ca ti le-am facut noi deja. Asa cum iti place,continuam distractia cu cele mai apreciate seturi. Invitatii nostri, Planet H si DJ Sauce sunt responsabili sa va poarte pe culmile dubstep-ului si a muzicii electronice, sa aduca cultura din strada la ea acasa si sa va faca sa simtiti vibratia serii pana la lasarea diminetii.

Citește în continuare

Ciprian Stan, Alin Roman, MaP @ Mansarda

 Sambata, 6 iulie, ora 23:00 Ciprian Stan, Alin Roman, MaP @ Mansarda   * CIPRIAN STAN http://soundcloud.com/ciprianstan  * ALIN ROMAN http://soundcloud.com/alin-roman * MAP http://soundcloud.com/razvan-map <br>   https://www.facebook.com/events/359792167457050/   Intrare libera.…

Citeste mai mult