Skip to content

Galerie foto: 30 de tinute superbe purtate de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei

Familia Regala a Romaniei este un fel de nectar al tarii. Nu ma gandesc deloc la partea politica a chestiunii. Dar noi putem fi un fel de constiinta a celorlalti. Si cred ca este important sa ai constiinta”, scria Regina Ana a Romaniei  in jurnalul sau publicat in cartea “ Un razboi in exil” (aparuta la editura Humanitas).

In vremuri ca acestea, cand ne pierdem identitatea alergand disperati sa ne incadram in standardele create de cultura urbana, Familia Regala a Romaniei ramane un model de bun simt, de discretie, de eleganta, un exemplu autentic de a construi pentru folosul comunitatii, nu pentru bunastarea personala.

Sigur, e parte din educatia cu care au crescut Regele Mihai si Regina Ana, educatie si simt al datoriei fata de tara, valori pe care le-au transmis mai departe fiicelor Lor, dar daca fiecare dintre noi ar porni in fiecare zi cu gandul ca “azi sa fac ceva care sa-I ajute pe cei din jurul meu, cu discretie si eleganta”, lumea in care am trai ar deveni mai buna. 

Iata 30 dintre tinutele Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei din aparitiile Sale publice, unele alaturi de Alteţa Sa Regala Radu, Principele Consort, care vorbesc indirect despre educatie, bun simt, eleganta, rafinament, stil ca identitate, nu ca trend la moda.

Galeria de fotografii de mai jos este cat o lectie de bun simt si de eleganta. Bucurati-va din plin de ea.

Citește în continuare