Skip to content

Game Garage Playoffs Tour / CCC te invita in lumea jocurilor. Caravana Game Garage Playoffs merge in sase orase cu doi gameri profesionisti pregatiti sa intre in competitie cu publicul

Lumea plina de adrenalina a jocurilor pe console ii asteapta pe iubitorii de distractie in magazinele CCC, pe ultima suta de metri a vacantei de vara. Ca parte a campaniei „Back to School”, CCC va merge intr-un tur in sase orase din România, unde ii invita pe pasionatii de tehnologie sa se distreze impreuna.

In cadrul evenimentelor care vor avea loc in magazinele CCC selectate, participantii vor avea sansa de a accepta provocarea si de a se confrunta cu vedete ale jocurilor pe consola PlayStation din România. Trei creatori de continut populari si doi gameri profesionisti vor lua parte la campania „Back to school”, sub sloganul Game Garage Playoffs: Laura Giurcanu, Cezar Bîtlan, Catalin Ionut si jucatorii de top, Maximilian Ioan si Robert Stefanescu.

Daca sunteti in cautarea unor senzatii speciale in ultimele zile de vacanta, veniti sa ii intâlniti pe campioni in timpul evenimentelor din magazinele CCC, jucati alaturi de ei si poate reusiti sa le bateti recordurile.

Joi, 18 august, au inceput evenimentele in Mega Mall, Bucuresti, dar caravana Game Garage Playoffs continua pâna la inceputul lunii septembrie, in marile orase din tara.. Atractii interactive, Granita delicioasa, surprize in Virtual Reality (VR) si competitii cu premii ii vor astepta pe toti clientii. Este, de asemenea, o oportunitate de a se juca pe consola cu unii dintre producatorii de continut foarte la moda in acest moment.

Ultimele zile de vacanta pot fi cu amintiri de neuitat asa ca urmariti conturile de social media CCC pentru a afla unde va fi urmatorul Game Garage CCC. Let’s play!

Citește în continuare