Skip to content

Garbage, in concert la Arenele Romane

  • envelope icon

Formatia americana Garbage revine in Romania sambata, 29 iunie 2019 pentru un concert la Arenele Romane. Evenimentul va incepe de la orele 00:00 si este organizat de Metalhead.

Infiintata in Madison, Wisconsin, in 1993, Garbage inseamna Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker si Butch Vig. Toti cei patru sunt implicati in scrierea cantecelor, dar si in productie, ceea ce i-a tinut aproape atata timp, componenta formatiei fiind neschimbata.

Cu peste 25 de ani de activitate in spate, Garbage a incercat cu succes mai multe genuri muzicale, de la grunge pana electronic rock, reusind sa vanda mai mult de 17 milioane de albume peste tot in lume. Pentru performantele lor, Garbage au fost rasplatiti cu 18 Discuri de Platina, 10 Discuri de Aur si un Disc de Argint, fiind nominalizati de 7 ori la Premiile Grammy si de 10 ori la MTV Awards.

Primul turneu mondial al trupei a avut loc la numai 2 ani de la infiintare, in 1995, atunci cand Shirley, Duke, Steve si Butch au bifat concerte in Europa, America de Nord si Australia. Cei 4 au cantat alaturi de formatii mai cunoscute pe atunci cum ar fi Smashing Pumpkins, Placebo sau Fun Lovin’ Criminals.

Si concertul de la Bucuresti este parte a unui turneu international pe care Garbage il va incepe pe 3 mai in Atlanta si il va termina pe 18 iulie la Dublin. Astfel, cei 4 vor canta in numeroase orase din Statele Unite ale Americii, dar si in tari precum Germania, Belgia, Marea Britanie, Olanda, Cehia, Croatia, Slovacia, Franta, Serbia, Bulgaria, Spania, Italia sau Irlanda.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
– Presale: 110 lei Cat C, 150 lei Cat B, 205 lei Cat A + taxe 5 lei
– La acces: 130 lei Cat C, 170 lei Cat B, 220 lei Cat A
 
Cat A – cu loc pe scaun in sectoarele K si E. Include bratara textila cu artistul, poster color si acces in locatie cu 30 de minute inainte
Cat B – fara loc, in fata scenei. Include bratara textila cu artistul
Cat C – cu loc sau fara loc in spatele categoriei B, in Arena
 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga taxa de 5 lei.

Datorita configuratiei speciale a evenimentului, pentru acest show sunt disponibile spre vanzare numai 3500 de bilete, numarul de bilete din Cat A si Cat B fiind limitat la 500 de bucatari din fiecare categorie.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *