Skip to content

Geo Da Silva & Sean Norvis – Tracking Treasure Down (remix)

Piesa originala a fost lansata in 2007 si a fost No.1 in America U.S. Hot Dance Club Play, iar in Europa piesa a fost sustinuta de Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten fiind semnata Armada Music, iar Sean Norvis si Geo Da Silva s-au gandit sa vina cu un remix.

Dupa ce i-au intalnit la conferinta de la Amsterdam Dance Event 2015 ( ADE ), Sean Norvis & Geo Da Silva, din pasiune pentru piesa originala, au decis sa lanseze o noua varianta a piesei, cu un sound fresh, ce se potriveste perfect anului 2016.

Recent, Geo Da Silva & Sean Norvis au lansat piesa cu versuri in limba romana, Noaptea-i nebuna, la peste 7 ani de cand Geo a lansat hiturile Stai, Doar tu si eu, Romania danseaza.

Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international. Recent, acesta a lansat single-ul si videoclipul I Love You, Baby.

Sean Norvis este un producator de deep-house, tech si balearic house, originar din Timisoara. A lansat numeroase proiecte si colaborari, dintre care mentionam Ibiza Feelings, Beautiful love (feat. Seepryan & Justine Berg) si The Way I Feel (albumul de debut), pe care exista trackuri in colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero (vocalista ATB) si multi altii.

Ce ziceti de acest remix?

 

Citește în continuare