Skip to content

George Michael a cantat in memoria lui Amy Winehouse piesa „Love Is A Losing Game”! (video)

George Michael si-a surprins zilele trecute fanii din Praga cu un cover dupa celebra piesa a Rihannei, Russian Roulette si un tribut emotionant in memoria lui Amy Winehouse.

Legendarul George Michael a cantat in premiera un cover dupa piesa Rihannei, Russian Roulette, in cadrul unui concert sustinut recent in Praga.

Multi din fanii sai au fost surprinsi de alegere, insa dupa interpretarea deosebita George si-a primit aplauzele bine meritate ca de obicei. Sa-l ascultam…

O parte importanta din setul lui George a fost si tributul adus lui Amy Winehouse printr-un cover al piesei Love Is A Losing Game.

In 13 ani de muzica nu am fost niciodata coplesit de noutatile scenei muzicale britanice, pana cand a aparut aceasta domnisoara. Gandul trist ca nu vom mai auzi muzica noua din partea ei ma lasa fara cuvinte. a declarat emotionat George inainte sa-si inceapa recitalul.

Imi place ca George Michael este foarte atent cu publicul sau si comunica foarte frumos. Imi pare amabil si natural, caracteristici rare in randul artistilor din ziua de azi.

Tie cum ti s-a parut cele doua coveruri ale lui George Michael? Ai apucat sa-l vezi live la Bucuresti?

Citeste si: Coldplay au cantat Rehab in memoria lui Amy Winehouse!

Citește în continuare