Skip to content

George Michael – Let Her Down Easy (videoclip)

George Michael vine cu un videoclip senzual, alb- negru, pentru cel mai nou single al sau, Let Her Down Easy. Cu o actiune care se petrece in lumea circului, clipul ne duce in lumea acrobatiilor si a unei povesti de dragoste.

Let Her Down Easy e un cover dupa o piesa lansata de Terence Trent D’Arby si face parte de pe cel mai nou album al cantaretului britanic, Symphonica. Este cel de-al saselea material de studio semnat de George Michael si va contine coveruri si compozitii proprii, fiind primul disc dupa o pauza de 10 ani.

PLAY!

George Michael e unul dintre cei mai apreciati muzicieni britanici, cu o cariera de succes care a inceput in anii 80, pe cand facea parte din grupul Wham.  In plus, este si unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai lumii, care de-a lungul timpului a dat super hituri, devenite emblematice si pe care si generatiile mai noi le cunosc. Nu degeaba este cel mai difuzat artist pe radioul britanic intre anii 1984-2004. L-am mai putut asculta pe George Michael cu White Light, in urma cu doi ani, o piesa despre care ne asteptam la momentul respectiv sa intre pe acest album. 

Va place videoclipul? Ati asculta noul album George Michael?

 

Citește în continuare