Skip to content

George Michael – White Light (lyric video)

George Michael a lansat un single nou, White light, primul material dupa patru ani. Piesa a intrat deja la radio si beneficiaza de un lyric video. White Light e prima piesa noua dupa patru ani, atunci cand de Craciun 2008 artistul britanic lansa December Song.

 
 
White Light a fost scrisa si produsa de George Michael si va fi lansata oficial pe 12 august 2012, odata cu remixuri realizate de Voodoo Sonics si Kinky Roland. Desi nu a fost anuntata o data, se pare ca pana atunci vom avea probabil si videoclipul piesei.
 
George Michael a carui cariera a inceput acum mai bine de 30 de ani cu trupa Wham continuand apoi cu o cariera solo de exceptie a spus in momentul lansarii “White Light”: “Sunt cu adevarat binecuvantat si piesa “White Light” este modul meu de le mutumi tuturor celor care au fost o parte a succesului meu. Si ma refer aici la toata lumea, inclusiv la presa!! 
 
Doamnelor si domnilor: George Michael White light:
 

 
White Light vine, asa cum spuneam dupa o pauza de patru ani, in care George Michael a trecut prin multe experiente neplacute o parte din ele legate de consumul de droguri si de alcool, o parte legate de cateva probleme de sanatate care au dus in 2011 la intreruperea turneului Symphonica Tour, pe care George il sustinea in Europa
 
Nu stim daca White Light prefateaza si un nou album, au trecut 8 ani de la lansarea ultimului material de studio, Patience, asa ca nu e exclus ca britanicul sa vina cu ceva nou, mai ales ca single-ul suna bine.
 
Apropo de materiale din anii trecuti, va propun sa revedeti videoclipul pentru December Song dar si momentul dedicat anul trecut lui Amy Whinehouse
 
Ca ziceti de noua piesa a lui George Michael? Va reusi White light sa intre in topuri?
 

Citește în continuare