Skip to content

Gino Manzotti feat Damon (Dragos Chircu) – Save Me (piesa noua)

A aparut si prima piesa a finalistului Vocea Romaniei, Dragos Chircu. Save Me este o colaborare cu membrul DJ Project Gino Manzotti, iar Dragos are ca alias Damon, numele unui proiect dance pe care l-a lansat in urma cu ceva ani.

Versurile ii apartin lui Dragos, pentru care munca de textier nu este ceva nefamiliar si care ii este chiar hobby, el lucrand si cu Deepside Deejays si Hi-Q. Gino, component al DJ Project a declarat ca i-ar placea ca vocea lui Dragos sa fie prezenta pe un viitor track a grupului. 

Dragos nu sta degeaba si lucreaza deja la o piesa cu mentorul sau, Loredana, piesa care se anunta a fi o balada.

Dati PLAY mai jos, mie melodia imi place si cred ca va avea radio success. Dragos Chircu este unul dintre finalistii Vocea Romaniei, alaturi de Iuliana  Puschila si Cristi Sanda, care au pierdut titlul in fata lui Stefan Stan, cel care face acum parte din echipa HaHaHa Production.

Stefan Stan a lansat saptamana trecut piesa You Give Me Love, compusa de mentorul sau la Vocea Romaniei, Smiley, intr-un featuring cu Alex Velea. Ii puteti vedea si intr-o inregistrare de la Happy Hour unde au cantat live.

Care va place mai mult, piesa lui Damon sau cea a lui Stefan?

Citește în continuare