Skip to content

Giulia lanseaza versiunea in engleza pentru Vorbe Goale

Single-ul prin care Giulia a reintrat in clasamentele muzicale s-a bucurat de reactii foarte bune, asa ca artista a decis sa lanseze si o varianta in engleza a piesei Vorbe Goale. In the Morning a fost produsa tot in studiourile Gala Records si urmeaza sa fie lansata si in Europa.

Giulia nu sta deloc si desi e proaspata mamica si asta ar trebui sa ii ocupe tot timpul cantareata pregateste surprize fanilor sai. Giulia isi va relansa site-ul mygiulia.ro si in toamna va scoate o noua piesa.

Pana atunci dati PLAY la In the Morning

Piesa Vorbe Goale a avut mai multe variante printre care si una slow, iar noi am putut sa o ascultam live la Romanian Music Awards de anul acesta. Videoclipul a fost lansat in luna aprilie, dupa ce fusese filmat in timp ce cantareata era insarcinata in luna a noua, iar acum Giula ne pregateste un concert unplugged pe Facebook. Mai mult, de acum incolo concertele ei vor fi nu doar 100% live, ci impreuna cu o trupa, dupa succesul pe care varianta aceasta a inregistrat-o la RMA.

Cum vi se pare varianta in engleza? Mai vreti piese de la Giulia?

Citește în continuare

Must-see: THE MASTER (trailer nou)

Stiti filmele acelea care creeaza controverse inainte sa apara pe ecrane?  Ei bine, THE MASTER este maestru la aceasta categorie! Filmul este scris si regizat de Paul Thomas Anderson (Magnolia, Boogie…

Citeste mai mult