Skip to content

Giulia lanseaza videoclipul pentru Vorbe Goale

Giulia a lansat videoclipul pentru single-ul ei solo, Vorbe Goale. Cantareata a ales sa faca un material video pentru versiunea slow a piesei pe care ati putut-o asculta la noi in urma cu cateva saptamani.

Regia ii apartine lui Gabi Huiban, cel care a si produs aceasta piesa pentru Giulia,iar filmarile au avut loc chiar in studioul Gala Records si au durat doua zile.

Haideti sa vedem impreuna ce a iesit, mai ales ca Giulia a filmat cat era inca insarcinata.

Despre aceasta piesa Giulia a spus

Piesa mi-a placut din primul moment si cred ca mi se potriveste perfect! Ne-am dorit foarte tare as atragem atentia si mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte si asa s-a nascut versiunea lenta. Cred ca avem nevoie de versuri in limba romana si avem nevoie de muzica care sa ne inspire. Mereu am vrut ca oamenii sa se regaseasca in piesele mele si sa le ramana la suflet!

De altfel Vorbe Goale a prins foarte bine la public, atat in varianta dance, pe care o puteti asculta aici, cat si in varianta slow. Se pare ca sta in topuri si in strainatate, iar Giulia se pregateste deja de o noua surpriza pentru fanii ei de pe Facebook, un concert unplugged!

Gabi Huiban nu se afla pentru prima oara in postura de regizor, el si-a pus amprenta si pe clipul lui Annely Cole, pe care l-ati putut vedea la sfarsitul anului trecut.

Va place noul videoclip al Giuliei? Dar piesa ati ascultat-o?

Citește în continuare