Skip to content

Giulia – Vorbe goale (piesa noua)

Se pare ca Giulia nu renunta la muzica, ba mai mult lanseaza o noua piesa, Vorbe Goale.  Dupa ce a parasit Dj Project pentru ca vrea sa se dedice vietii de familie, Giulia revine cu Vorbe Goale, o melodie care are sanse sa devina hit. 

Evident, nu putea sa adopte alt stil decat ce are succes acum pe la radio, asa ca va las mai jos cu un teaser.

UPDATE: A aparut intreaga piesa, ascultati mai jos!

Piesa va fi disponibila pentru download pe Facebookul cantaretei, dar doar pentru cateva zile de la lansarea oficiala la radio. Vorbe Goale este produsa de Gala Records, cei care se ocupa si de managementul Giuliei

Intitulata sugestiv, Vorbe Goale, piesa are un puternic mesaj de dragoste si scoate in evidenta timbrul special al Giuliei reconfirmand, inca o data, statutul artistei in industria muzicala romaneasca.

Noul single marcheaza inceputul unei noi etape in cariera Giuliei, care se reinventeaza cu fiecare aparitie si care a stiut mereu sa se adapteze cerintelor industriei muzicale fara a-si pierde unicitatea si personalitatea.

Stilul piesei Vorbe Goale ne aduce aminte de ceea ce canta alaturi de Dj Project, asa ca aici puteti vedea clipul hitului din aceasta vara, Mi-e dor de noi. 

Ce ziceti, Giulia da lovitura solo?

Citește în continuare