Skip to content

Golan live @ Control

La sfarsit de an, BT Live aduce sub lumina reflectoarelor trupa GOLAN, un nume cu foarte mare rezonanta in muzica electronica actuala, al carui sound eclectic a devenit trademark pe piata muzicala autohtona.

Seara de 21 decembrie debuteaza cu un performance inedit ”asortat” cu un suport vizual si coregrafic specific trioului synthpop Omelette. Open doors: 20.30h
Intrare: 50 lei
Biletele vor fi disponibile online in avans https://eventbook.ro/music/bilete-golan-omelette-bt-live-at-control-club si la intrare, in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Trio-ul Golan a prins contur in 2013 in Bucuresti, bucurandu-se de o evolutie fulminanta pe scena muzicii electronice romanesti si fermecand un public numeros prin compozitii muzicale originale si complexe. Creatiile lui Alex, Mihai si Ernesto sunt dovada faptului cã abilitatea muzicalã imbinatã cu pasiunea si implicarea totalã poate genera un melanj unic de sunete eclectice. Folosindu-se atat de instrumente live, cat si de sample-uri pentru partea de live DJ\’ing, trio-ul aduce o atmosfera proaspata si o abordare caldã, umana a muzicii electronice actuale. Percutiile exotice ale lui Ernesto, influentele clasice si jazz ale lui Alex, textele si compozitiile melodice ale lui Mihai, se intalnesc intr-o armonie deplina specifica soundului Golan.

Omelette este o trupa synthpop / synth-punk cu influente din anii \’80 si accente electronice personale moderne, infiintata in 2015 in Bucuresti. Trio-ul a captivat un public variat prin showuri inedite, prin ritmurile dansante si prin prezenta carismatica a solistei. In toamna acestui an, Omelette au lansat albumul de debut „With a Rose, with a Fire. Omlette inseamna: Dez (voce/compozitie), Alin Zabrauteanu (compozitie/ sound production), Vali Chincisan (visuals).

Citește în continuare