Skip to content

Gotye, Ed Sheeran si Chris Rea vor canta in Amsterdam

Nu-i asa ca atunci cand plecati in vacanta va uitati si dupa lista cu evenimente care vor avea loc in perioada imediat urmatoare in orasul in care ajungeti?

Ne-am gandit sa venim in ajutorul vostru si sa va oferim, in fiecare zi de luni, cateva informatii despre concertele de peste granite sustinute de trupele care noua ne plac.

Astazi am ales Amsterdam sau “Venetia Nordului” asa cum este orasul cunoscut de multi. Pentru a nu pleca in vacanta fara sa stiti nimic despre oras, sfatul nostru este sa trageti cu ochiul la care sunt informatiile esentiale pe care orice turist trebuie sa le cunoasca inainte de a-si face bagajele: de la cum ajungeti acolo, pana la cat scoateti din buzunar pentru cazare sau cum sta orasul la capitolul transport in comun.

Dupa ce ati citit, aveti de ales intre doua perioade: ori plecati pe 18 sau 19 februarie pentru a fi prezenti la concertul Gotye de pe 20 februarie ori plecati pe 9 sau 10 si prindeti si concertul Chris Rea –de pe 11 martie– si cel sustinut de Ed Sheeran –care are loc pe 12 martie.

Mai jos aveti o inregistrare cu o piesa Gotye din Paradiso din 2008 – Thanks for your time!

Primele doua evenimentele (Gotye si Chris Rea) au loc in vestitul Paradiso, veche biserica transformata in timp intr-un local dedicat muzicii bune, iar daca nu ma credeti atunci trebuie sa stiti ca aici au urcat pe scena nume precum The Rolling Stones, Joy Division, Chic, Joe Jackson, Chris Isaak, Kaizers Orchestra, Willie Nelson si multi, multi altii.

 

Ed Sheeran canta in Melkweg, un alt club extrem de cunoscut din Amsterdam unde se organizeaza frecvent chiar doua concerte de anvergura, pentru ca aici sunt doua sali separate fiecare izolate corespunzator. Recent, v-am prezentat piesa You don\’t know si clipul Drunk.

Acum ca ati aflat despre concerte, cred ca e bine sa stiti cate ceva si despre atractiile turistice din Amsterdam. Nu de alta, dar ma gandesc ca inainte sau dupa concerte veti si vizita cate ceva, ca doar nu plecati imediat dupa ce s-a terminat.

Voi la ce concerte ati fost in ultima perioada si despre ce alte orase ati vrea sa mai povestim in viitor? 🙂

*Articolul a fost scris de Roxana Jilaveanu, special pentru Urban.ro*
 

Citește în continuare