Skip to content

Grasu XXL canta in premiera cu trupa la On Air Music Awards

  • envelope icon

Grasu XXL vine cu o surpriza pentru prima editie a On Air Music Awards. Rapperul va avea impreuna cu el pe scena o trupa live, alaturi de care va canta in premiera cu band piese ca Turbofin sau noul sau single Tare, Frate!

Viitorul single va fi lansat cu doar cateva zile inainte de gala de pe 15 aprilie care va avea loc la Teatrul National si care isi doreste sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale aflate la granita mainstreamului.

Turbofin este un single extras de pe albumul Unu, lansat anul trecut iar Grasu o va canta alaturi de band-ul sau format din Stefan Mihailescu – chitara, Vlad Bolborea – tobe, Mitza – DJ, Relu Batog si Radu Dumitriu la bass. Pe Grasu XXL il stim mai ales pentru piesa pe care a avut-o cu Guess Who – Lala Song, dar si pentru colaborarea cu Horia Brenciu la Diamantele se sparg.

Mai multe detalii despre On Air Music Awards puteti afla aici, inca nu au fost anuntati nominalizatii pentru toate categoriile. Am aflat cine se lupta pentru premiul pentru cel mai bun rock alternativ si cea mai buna voce feminina. De altfel, Grasu XXL se afla pe lista nominalizatilor pentru premiul cel mai bun hip- hop, unde se lupta cu Spike, Guess Who sau Maximilian. Nu uitati, daca vreti sa fiti prezenti in sala, puteti sa va cumparati bilete la pretul de 100 de euro. Toti banii stransi din vanzarea acestora vor fi donati pentru a cumpara instrumente muzicale pentru unul din liceele de muzica bucurestene.

Cum vi se pare ideea de a auzi piesele rap cu band live?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *