Skip to content

De astazi, timp de 48 de ore, puteti urmari gratuit, pe youtube Netflix, filmul ‘The Trial of the Chicago 7’/ „Procesul celor sapte din Chicago”. Filmul are 4 nominalizari la Globurile de Aur, si mari sanse la Oscar.

Intr-o miscare fara precedent pentru Netflix, filmul regizat de Aaron Sorkin ‘The Trial of the Chicago 7’/ „Procesul celor sapte din Chicago” este disponibil gratuit timp de 48 de ore, pana duminica dimineata la ora 10, ora Romaniei.

Filmul ii are in distributie pe Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Daniel Flaherty, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton, Frank Langella, John Carroll Lynch, Eddie Redmayne, Noah Robbins, Mark Rylance, Alex Sharp si Jeremy Strong si este inspirat de o poveste reala a unor militanti americani care luptau impotriva razboiului din Vietnam.

Intr-o declaratie de presa, Aaron Sorkin, care a scris si scenariul pentru acest film, spune „De la introducerea mea initiala in urma cu paisprezece ani, relatia mea cu povestea The Trial of the Chicago 7 s-a schimbat semnificativ. Când am inceput sa filmam iarna trecuta, stiam ca povestea pe care o spunem nu era doar un capitol important al istoriei americane, dar si foarte relevanta pentru evenimentele actuale. Cu siguranta nu aveam nevoie sa devina si mai relevanta, insa s-a intâmplat si acest lucru. Pentru a comemora aniversarea verdictului din acest proces istoric, am pus filmul la dispozitie pe YouTube timp de 48 de ore, incepând de vineri, 19 februarie, la ora 10:00. Pentru a ne aminti de adevaratii patrioti care au inspirat o generatie – de fapt, generatii – sa iasa in strada si sa sustina fundatia Constitutiei noastre americane, impreuna cu vocile curajoase care continua sa o faca astazi. Este onoarea noastra sa impartasim povestea lor cu restul lumii.”

Filmul e printre favoritele la Globurile de Aur care au ceremonia in week endul viitor si are mari sanse la nominalizari la Oscar.

La Globurile de Aur, ‘The Trial of the Chicago 7’/ „Procesul celor sapte din Chicago” are 4 nominalizari in cele mai importante categorii – cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu si cel mai bun actor in rol secundar.

Intreaga distributie prestigioasa a filmului a inregisrat cate un mesaj cu ocazia difuzarii gratuite a filmului, il puteti vedea aici cu fiecare actor care s-a filmat acasa la el.

Daca vreti sa descoperiti mai mult din povetea reala de acum 50 de ani si sa vedeti cum aratau tinerii care au influentat istoria americii prin acest proces, puteti sa le descoperiti viata aici

The Trial of the Chicago 7 va fi disponibil pe canalul de YouTube Netflix pentru 48 de ore, din 19 februarie ora 10:00, pâna pe 21 februarie ora 9:59.

Citește în continuare