Skip to content

Guess Who a inceput turneul #UnAnonimCelebru la Timisoara

Dupa lansarea celui de-al treilea album solo si a videoclipurilor „Un Anonim Celebru”, „Stele” si „Cupidon”, in aceasta toamna, Guess Who a inceput un turneu national de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”. Primul concert din serie a avut loc saptamana trecuta la Timisoara.

 

Guess Who va continua turneul in alte 6 orase, urmand sa-l incheie in cadrul unui eveniment special, in Bucuresti, la Arenele Romane, pe data de 10 noiembrie. Orasele in care Guess Who va ajunge in perioada urmatoare sunt:

• Cluj-Napoca (19 octombrie, /Form Space)
• Galati (20 octombrie, Union Jack Studio)
• Constanta (21 octombrie, Club Goblin)
• Iasi (3 noiembrie, Underground Pub)
• Chisinau (4 noiembrie, Club Republic)

Turneul se va incheia vineri, 10 noiembrie, la Bucuresti @ Arenele Romane.

Pe durata concertelor de lansare, Guess Who va avea alaturi pe scena band-ul sau, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Stefan Mihailescu (chitara), Relu Batog (clape), dar si de DJ Undoo.

Biletele pot fi achizitionate in avans pentru fiecare dintre concertele din turneu direct de pe www.iabilet.ro sau din punctele de vanzare IaBilet (lista completa este disponibila aici), cat si in seara evenimentelor, de la intrarea in club.

„Un Anonim Celebru” reprezinta cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who si este disponibil incepand din luna mai a acestui an. Materialul poate fi gasit in format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele de streaming disponibile, precum si descarcat din iTunes sau Google Play. In acelasi timp, albumul poate fi comandat online in format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumparat din magazinele de specialitate din tara.

Recent, Guess Who a lansat videoclipul piesei „Cupidon” (feat. Irina Rimes); un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio, cu o productie complexa, pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni si la care au participat mai mult de 20 de graficieni. In mai putin de 2 zile de cand a fost lansat, clipul a ajuns pe primul loc in Trending YouTube si, pana in prezent, are peste 7 milioane de vizualizari.

Voi l-ati vazut live pana acum in turneu?

Citește în continuare