Skip to content

Guess Who – lansare Un anonim celebru @ Arenele Romane

Dupa ce s-a plimbat prin toata tara in promovarea noului sau album, Guess Who a ajuns si la Bucuresti, unde a si incheiat turneul pentru Un anonim celebru. Seara de 10 noiembrie a inceput cu un warm up by DJ Undoo si s-a incheiat cu o multime de invitati speciali.

Showul a inceput undeva dupa ora 22:30, cand fanii s-au adunat in cortul de la Arenele Romane pentru a asista la revenirea lui Guess Who dupa 5 ani de pauza. Laur si-a facut intrarea cu Un anonim celebru si dupa trei piese de pe noul material s-a intors in timp si l-a adus pe Spike alaturi de el pentru Tu. Au urmat Atata face, moment in care imaginea Loredanei a aparut pe ecrane cu un portigaret intre degete, pentru ca mai departe sa ne treaca prin restul albumului cu Aha, Cu capu-n nori si Leu, la care a urcat pe scena Mitza. Evident, nu putea sa vina Mitza si sa nu ne cante si Decat sa minti, fredonata mai de toate fetele din public.

Showul de la Arenele Romane a fost, practic, o trecere printre toate piesele de pe albumul Un anonim celebru, dar cu intermezzo prin track-urile lansate de-a lungul timpului si devenite hituri. Feli a venit ca sa cante Ma faci sa simt ca…, pentru ca apoi sa il vedem pe Grasu XXL si sa ii ascultam cu Lala Song, Fara filtru, Dl. Destin si Azi nu, adica fix genul de moment pe care orice fan prezent in cort il astepta si s-a cantat la aproape fiecare piesa, inclusiv la Onoare. Lista invitatilor speciali a continuat cu Junky alaturi de care a cantat Mereu, pentru ca apoi sa ne bucuram de prezenta lui Smiley la Ce ma fac cu tine de azi, a Irinei Rimes pentru hitul de pe, Cupidon, si a lui Tudor Chirila, care a incheiat seria de aparitii. Pentru bis, Guess Who a pastrat Stele, in uralele fanilor a cantat Tot mai sus, iar final ne-a lasat un Manifest.

Fiecare dintre piesele din playlist a beneficiat de o serie de proiectii pe LED-urile de pe scena, impreuna cu un light-design gandit special sa amplifice atmosfera de la Arenele Romane.

„In primul rand, va multumesc tuturor celor care ati venit sa ma sustineti intr-un numar atat de mare, prietenilor care au avut placerea sa urce cu mine pe scena si oamenilor apropiati cu care am reusit sa ducem la capat cu succes tot ce a insemnat turneul „Un Anonim Celebru”. A fost multa munca, de la repetitii pana la toata organizarea in detaliu si lucruri de pus la punct pana in ultimul moment, dar am avut convingerea ca toti cei prezenti vor aprecia si asta s-a simtit de la inceput pana la Arene. Mi-am dorit sa inchei turneul cu un concert special, avand in vedere ca au trecut 8 ani de cand am lansat primul album, „Probe Audio”, iar energia primita vineri seara m-a incarcat indeajuns pentru ce va urma. Va multumesc si ne auzim in curand cu muzica noua!”, declara Guess Who despre concertul „Un Anonim Celebru”.

„Un Anonim Celebru” reprezinta cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who si este disponibil incepand din luna mai a acestui an. Materialul poate fi gasit in format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele de streaming disponibile, precum si descarcat din iTunes sau Google Play. In acelasi timp, albumul poate fi comandat online in format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumparat din magazinele de specialitate din tara. In luna septembrie, Guess Who a lansat videoclipul piesei „Cupidon” (feat. Irina Rimes); un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio, cu o productie complexa, pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni si la care au participat mai mult de 20 de graficieni. In mai putin de 2 zile de cand a fost lansat, clipul a ajuns pe primul loc in Trending YouTube si, pana in prezent, are peste 12 milioane de vizualizari.

Voi ati fost la concert?

Citește în continuare