Skip to content

Guess Who – Locul potrivit ([email protected] radio)

  • envelope icon

Guess Who a fost invitat la radio chiar in ziua in care se marcau 25 de ani de la Revolutie. Rapperul a cantat Locul potrivit, piesa lansata in 2009, si a povestit ce facea el in decembrie \’89.

In ciuda faptului ca aveam trei ani, imi aduc aminte. Am o imagine impregnata in cap si n-o s-o uit niciodata, cu un tab. Trecea prin fata blocului meu si se ducea, banuiesc, spre Universitate. Eu stau in Tineretului, la Palatul Copiilor. Ma tinea maica-mea la geam si am vazut un tab a spus Guess Who.

Am gasit piesa originala, fragmentul de la inceput si mi-a venit imediat ideea sa fac o antiteza a piesei originale. Aveam melodia de vreun an si ceva gata. Mi-am dorit foarte mult sa ajunga la radio. N-am vrut sa-i dau drumul pe internet si am zis ca melodia asta trebuie sa ajunga la radio intr-o zi. A fost difuzata prima oara la Kiss FM, a mai povestit rapperul.

 

In 2015, vom asculta un nou album semnat de Guess Who, iar rapperul deja a lansat o prima piesa: Asa e jocul. Anul trecut l-am auzit la radio alaturi de gasca de la HaHaHa cu piesa Da-o tare, dar si pe Zile fericite, track lansat alaturi de trupa lui Tudor Chirila, Vama.

Asteptati un nou album Guess Who?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *