Skip to content

Guess Who – Locul potrivit ([email protected] radio)

Guess Who a fost invitat la radio chiar in ziua in care se marcau 25 de ani de la Revolutie. Rapperul a cantat Locul potrivit, piesa lansata in 2009, si a povestit ce facea el in decembrie \’89.

In ciuda faptului ca aveam trei ani, imi aduc aminte. Am o imagine impregnata in cap si n-o s-o uit niciodata, cu un tab. Trecea prin fata blocului meu si se ducea, banuiesc, spre Universitate. Eu stau in Tineretului, la Palatul Copiilor. Ma tinea maica-mea la geam si am vazut un tab a spus Guess Who.

Am gasit piesa originala, fragmentul de la inceput si mi-a venit imediat ideea sa fac o antiteza a piesei originale. Aveam melodia de vreun an si ceva gata. Mi-am dorit foarte mult sa ajunga la radio. N-am vrut sa-i dau drumul pe internet si am zis ca melodia asta trebuie sa ajunga la radio intr-o zi. A fost difuzata prima oara la Kiss FM, a mai povestit rapperul.

 

In 2015, vom asculta un nou album semnat de Guess Who, iar rapperul deja a lansat o prima piesa: Asa e jocul. Anul trecut l-am auzit la radio alaturi de gasca de la HaHaHa cu piesa Da-o tare, dar si pe Zile fericite, track lansat alaturi de trupa lui Tudor Chirila, Vama.

Asteptati un nou album Guess Who?

 

Citește în continuare

14 filme bune din 2014

In caz ca ai ratat 14 dintre cele mai premiate, apreciate si discutate filme care au marcat anul 2014, nu-ti face griji! Le poti viziona la Cinema Studio din Bucuresti, intre…

Citeste mai mult