Skip to content

Guess Who – Oriunde te duci / Stiu deja (premiera video)

In noaptea asta avem pentru voi o dubla surpriza: va prezentam in premiera DOUA videoclipuri noi Guess Who! Piesele care beneficiaza de clip se numesc „Oriunde te duci„, respectiv „Stiu deja„, si sunt adresate in special celor care-i urmaresc activitatea sa online. Pentru publicul de mainstream urmeaza sa fie promovat un alt single, „Tot mai sus„, pe care-l veti asculta in premiera miercuri la 19:00 pe Pro FM, in cadrul emisiunii lui CRBL. Single-ul de mainstream poarta numele noului sau album, care va fi lansat de casa sa de discuri MusicExpertCompany impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Clipurile „Oriunde te duci” / „Stiu deja” au fost filmate in urma cu o luna (10 aprilie), in regia lui Iulian Moga.

Artistul a avut aceeasi strategie de promovare si toamna trecuta, cand a lansat in paralel un single pentru mainstream („Unu Altu” ) si altul pentru net („Manifest” ) . Cel adresat online-ului a avut insa parte de un succes neasteptat – in prezent are peste 6 milioane de views pe canalul sau de YouTube si este in topul celor mai difuzate piese pe posturile radio/TV.

In curand va vom prezenta si cateva poze de la filmari si un video-making of… Nu uitati ca miercuri se va lansa si single-ul pentru mainstream: „Tot mai sus” (pe Pro FM, la 19:00 ). Mai multe detalii despre artist si despre noul sau album puteti citi in interviul pe care l-am publicat in urma cu o ora.

Asteptam sa ne spuneti cum vi se pare noul material video Guess Who! Oriunde te duci / Stiu deja:

Credite: Muzica: Guess Who, Agresiv, Grasu XXL Text: Guess Who Saxofon: Dax Mix: Agresiv, Grasu XXL Master: Metropolis Studio (London, UK) Regia: Iulian Moga Label: MusicExpertCompany Foto: Bimus

Site oficial: Guess-Who.ro Facebook: facebook.com/GuessWhoRomania Magazin online: WHostore.ro

Citește în continuare

Interviu GUESS WHO

1. Ce vedem in noaptea asta pe Monden.info la 23:00?Guess Who: La 23:00 o sa lansez noul meu material video. Nu vreau sa zic prea multe, mai e doar o…

Citeste mai mult