Skip to content

Guess Who, turneu Un anonim celebru

Dupa lansarea celui de-al treilea album solo si a videoclipului „Cupidon”, in aceasta toamna, Guess Who va incepe un turneu national de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”.

Turneul va debuta pe data de 5 octombrie la Timisoara, in Epic Vara, si va continua in alte 6 orase, urmand sa se incheie in cadrul unui eveniment special, in Bucuresti, la Arenele Romane, pe data de 10 noiembrie. Orasele in care se vor desfasura concertele din cadrul turneului sunt urmatoarele: Timisoara (Epic Vara), Cluj-Napoca (/Form Space), Galati (Union Jack), Constanta (Club Goblin), Iasi (Underground Pub), Chisinau (Club Republic) si Bucuresti (Arenele Romane).

Pe durata concertelor de lansare, Guess Who va fi insotit pe scena de band-ul sau, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Stefan Mihailescu (chitara), Relu Batog (clape), insa si de DJ Undoo.

Biletele pot fi achizitionate in avans pentru fiecare dintre concertele din turneu direct de pe www.iabilet.ro sau din punctele de vanzare IaBilet (lista completa este disponibila aici), cat si in seara evenimentelor, de la intrarea in club.

„Un Anonim Celebru” reprezinta cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who si este disponibil incepand din luna mai a acestui an. Materialul poate fi gasit in format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele de streaming disponibile, precum si descarcat din iTunes sau Google Play. In acelasi timp, albumul poate fi comandat online in format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumparat din magazinele de specialitate din tara.

Recent, Guess Who a lansat videoclipul piesei „Cupidon” (feat. Irina Rimes); un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio, cu o productie complexa, pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni si la care au participat mai mult de 20 de graficieni. In mai putin de 2 zile de cand a fost lansat, clipul a ajuns pe primul loc in Trending YouTube si, pana in prezent, are peste 4 milioane de vizualizari.

 

Citește în continuare