Skip to content

Guess Who – Un anonim celebru (videoclip nou)

Guess Who vine cu videoclipul pentru piesa care da titlul noului sau album – Un anonim celebru. Materialul e filmat intr-un bloc in constructie, iar pe langa rapper avem si un personaj manechin care se trezeste la realitate la final.

Am lucrat pentru piesa „Un Anonim Celebru” cu Likeminded, DJ Khalil si Bekon si ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa am productia asta pe album.

Campania de promovare a noului album Guess Who a inceput saptamana trecuta, iar, pana la acest moment, au fost lansate urmatoarele: un documentar care prezinta povestea lui Guess Who, incepand de la primul album solo din 2009, live-ul piesei „P.S.” si videoclipul „Stele”, care si-a pastrat pozitia printre primele locuri in trending YouTube.

Materialul „Un Anonim Celebru” este disponibil in format digital si poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele de streaming disponibile, precum si descarcat din iTunes sau Google Play. In acelasi timp, albumul poate fi comandat online in format fizic (CD), cat si gasit incepand de zilele urmatoare in toate magazinele de specialitate, la Carturesti si in benzinarii.

Va place videoclipul? Ati ascultat albumul?

Citește în continuare