Skip to content

Guns N’ Roses şi scriitorul James Patterson vor lansa o carte dedicata copiilor care va purta numele „Sweet Child O’Mine”

Denumita dupa celebrul hit al formatiei, cartea pentru copii „Sweet Child O’Mine” a fost scrisa in colaborare cu scriitorul american James Patterson si ilustrata de Jennifer Zivion, aceasta din urma realizand de-a lungul timpului reprezentatii in diverse carti dedicate celor mici.

Cartea „Sweet Child O’Mine” va fi lansata pe 1 septembrie. Momentan poate fi pre-comandata de pe Amazon, la preturile de 9,99 $ (audiobook – Kindle) si 18,99$ (format fizic).

Colaborarea dintre membrii trupei si scriitorul de romane thriller este inspirata de Maya si Natalia, fiica si nepoata managerului trupei de rock, Fernando Lebeis, care au crescut calatorind cu trupa in turnee, cele doua fiind verisoare. 

 „Sora mea si cu mine am avut norocul de a ne putea vedea fiicele – Maya si Natalia Rose – crescand in timpul tuneului cu trupa. Facem parte din„ familia Guns ”de mai bine de 30 de ani … A fi capabili sa transpunem asta intr-o carte tiparita pentru copii este cu adevarat special si este o etapa frumoasa in viata noastra.”Fernando Lebeis

„Fiind un fan Guns N’ Roses de multa vreme, am fost incantat sa colaborez cu trupa pentru a aduce la viata cunoscuta lor piesa, in paginile cartii. <<Sweet Child O’Mine>> este o poveste despre care stiu ca cei mici vor iubi sa o citeasca, iar parintii sa cante alaturi”, a spus James Patterson.

Coperta cartii prezinta un barbat care poarta in spate o chitara tinand de mana o fetita plimbandu-se amandoi pe un camp plin cu flori colorate.

Ultimul album de studio lansat de  Guns N’ Roses a fost „Chinese Democracy”, in 2008, insa sotia basistului trupei, Duff McKagan’s, Susan, dezvaluia recent in cadrul unui interviu ca acestia pregatesc noi compozitii.

Citește în continuare