Skip to content

HAARP CORD – Live @ Silver Church (Recenzie + Video)

Dupa cum stiti, ieri seara a avut loc concertul prezentat de HAARP CORD – 120 minute. Au rupt microfoanele si boxele: Sisu, Cedry2k, Pacha Man si Dragonu Aka 47.

Atmosfera a fost una placut mirositoare :)) si primitoare. Cei patru au avut atat fani comuni cat si fani separati: au dat piese impreuna si au bagat freestyle-uri separate. S-au auzit piese vechi si piese noi. Proiectul e unul foarte reusit, 4 MC fiecare cu stilul lui, impreuna – combinatia fatala!

Mie mi-a placut extrem de mult Pacha si Cedrea… M-au spart grav de tot. A avut Pacha un freestyle absolut genial :X in care „s-a legat” de toata cariera lui muzicala intr-un mod foarte tare (pe piesa „Imi Aduc Aminte” dar la care a mai adaugat niste improvizatii). Sincer, nu vreau sa insir un setlist, nu vreau sa spun toate piesele care s-au auzit in Silver Church. E simplu: Ca sa simti HAARP CORD ar fi trebuit sa te afli noaptea trecuta in Silver Church.

Pe langa fanii celor patru am mai vazut si alti artisti din HipHop-ul autohton. Am stat putin de vorba cu Maximilian si cu Motzu, langa ei am mai vazut pe Mitza (Agresiv) si alti prieteni ai acestora ;).

In continuare va las cu cateva inregistrari „amatoriale” facute de mine, cu ce am avut. In masura in care apar alte video si poze facem un update.

Hai, „recunoaste” ca ti-a placut!

Credit foto.

Citește în continuare