Skip to content

Harrison Ford si Gary Oldman sunt dusmani in PARANOIA

Lacomia, complotul si minciuna devin cele mai bune arme intr-un razboi tactic al inteligentei si puterii intre reputatii actori Harrison Ford si Gary Oldman, in thrillerul Paranoia, distribuit de MediaPro Distribution, din 20 septembrie, in cinematografele din tara.

Paranoia este un thriller intens ce patrunde in culisele succesului mondial,  cu toate deceptiile si lacomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici si bogati doi oameni din industria tehnologica  (Harrison Ford si Gary Oldman) sunt cei mai mari dusmani si ar face orice sa se distruga unul pe celalalt.

Gary Oldman a fost atras de scenariu chiar de la prima lectura: „Paranoia pare un thriller, insa are mai multe elemente surpriza pe care nu le-am putut intui inainte”. Despre rolul sau, Oldman se amuza spund ca „mi-am indeplinit fantezia de a conduce un Bentley, de a imbraca numai costume elegante si de a avea un elicopter personal”.
Pe de cealalta parte, Harrison Ford a vazut in Paranoia „povestea unui tanar care cade in capcana ambitiei oarbe. Dintr-un copil normal, ajunge sa aiba mustrari de constiinta si intra intr-o competitie cu doi oameni puternici si nemilosi”.

Despre ce este vorba:  Adam Cassidy (Liam Hemsworth), sedus de parfumul puterii si al banilor, ajunge in mijlocul unui complot urias, cu amenintari si spionaj corporativ. Pana sa realizeze ca viata lui se afla in pericol, Adam deja este mult prea prins in jocul celor doi pentru a se mai putea retrage.  Prins in confruntarea celor doi se afla Liam Hemsworth, care interpreteaza rolul unui tanar ambitios si foarte inteligent, dispus sa faca orice pentru a-si depasi conditia. Bonus pentru domnisoare: isi da cel putin o data camasa jos:)

Sfatul nostru? Merita sa vedeti Paranoia macar pentru confruntarea dintre cei doi actori.

Pe Liam Hemsworth sunt sigura ca-l asteptati cu nerabdare in The Hunger Games: Catching Fire, unul dintre cele mai asteptate filme pentru adolescenti din 2013, care va avea premiera pe 22 noiembrie.

Citește în continuare

Pink e femeia anului 2013

Billboard a desemnat-o pe Pink drept femeia anului in muzica. Cantareata a fost aleasa in urma a ceea ce a reusit sa faca pana la jumatatea acestui an, fiind cu…

Citeste mai mult