Skip to content

Harry Styles a lansat videoclipul piesei „Watermelon Sugar”, un omagiu pt Elton John

Filmat pe o plaja din Malibu, California, la sfarsitul lunii ianuarie, videoclipul este „dedicat atingerii” , face referire la zilele dinaintea distantarii fizice si il prezinta pe Harry Styles alaturi de mai multe domnisoare imbracate in costume de baie, intr-o atmosfera de vacanta.

Cativa fani dedicati au observat ca noul clip a lui Styles, regizat de Bradley & Pablo, a fost filmat pe aceeasi plaja unde, in 2011, trupa One Direction, al carui membru a fost pana in februarie 2016, a inregistrat clipul de debut pentru piesa „What Makes You Beautiful”.

Single-ul „Watermelon Sugar” a fost interpretat pentru prima data in emisiunea Saturday Night Live, pe 16 noiembrie 2019 si face parte de pe al doilea album al cantaretului britanic, intitulat „Fine line”.

Imaginile surprinse par a fi un omagiu pentru videoclipul melodiei clasice „I’m Still Standing” al lui Elton John din 1983, care a fost filmat pe Riviera Franceza. De asemenea, ochelarii de soare cu lentile in nuante de albastru purtati de Styles in filmare se potrivesc cu stilul inconfundabil al cantaretului britanic.

Videoclipul piesei „I’m Still Standing”, interpretata de legendarul Elton John, a fost restaurat in format digital 4k.

Anul trecut, Elton John a lansat imagini restaurate digital ale clipului „I’m Still Standing”, filmat la Nisa si pe plaja Carlton din Cannes, Franta. Regizat de Russell Mulcahy in 1983, filmul original a fost deteriorat atunci cand Mulcahy a cazut cu tot cu camera video de pe digul plajei in oceanul Atlantic.

Dupa ce a fost scanat din negativul initial, materialul video a fost refacut de la zero, iar culoarea a fost restaurata pentru a crea un videoclip remarcabil. Costumul alb si bastonul lui John sunt in contrast puternic cu multimea de pe plaja, care danseaza triumfator in jurul lui.

Harry Edward Styles a debutat in industria muzicala in 2010, cand a participat la o auditie ca artist solo pentru concursul britanic The X Factor. Styles a fost eliminat, dar a revenit apoi in competitie ca membru al trupei One Direction.

Carismaticul cantaret a semnat un contract cu casa de discuri Columbia Records in 2016, dupa despartirea de formatia One Direction, si a lansat piesa „Sign of the Times”, care a urcat pe prima pozitie in topurile internationale.

Primul sau album de studio, „Harry Styles” (2017), a primit aprecieri favorabile din partea criticilor si s-a pozitionat in varful clasamentelor muzicale mondiale.

In acelasi an, Harry Styles s-a afirmat ca actor in drama de razboi regizata de Christopher Nolan, „Dunkirk”, despre operatiunea de evacuare a armatei britanice din Dunkerque (Franta) din al Doilea Razboi Mondial. Styles a interpretat rolul unui soldat britanic pe nume Alex.

Albumul „Fine Line” a fost lansat in octombrie 2019 si s-a clasat direct pe locul al treilea in Marea Britanie, fiind nominalizat la Brit Awards 2020 pentru premiul Albumul anului. 

Styles a colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Ed Sheeran, Meghan Trainor, Ariana Grande, Florence&The Machine, Jessie Ware, Mabel si Bruno Mars.

Citește în continuare