Skip to content

Hi-Q pornesc turneul national \’Sa dansati, sa va distrati\’

Dupa intoarcerea Danei Nalbaru in trupa si dupa lansarea a doua singleuri bune si diferite fata de ce se difuzeaza acum la radiourile romanesti, Hi-Q continua turneul national inceput in toamna trecuta. Este vorba despre un turneu de primavara care se numeste Sa dansati, sa va distrati.

Trupa Hi-Q face ceea ce stie cel mai bine: sa va distreze si sa va faca sa dansati iar Monden.info este partener media al turneului. Noi suntem foarte incantati de noua imagine a trupei si de posterul de mai sus.

Mai jos aveti un comunicat de presa, 3 spoturi audio care promoveaza turneul si… datele primelor concerte: incepe cu Oradea si continua cu Cluj, Braila si Galati.

23.03 Oradea – Queens Pub 24.03 Cluj Napoca – Euphoria Music Hall 25.03 Braila – Club Chandlier 26.03 Galati – Restoclub Serapis

 

2011 este foarte important pentru grupul Hi-Q pentru ca marcheaza 15 ani de la debut! Cu ocazia acestui an aniversar trupa pregateste un album cu melodii noi si preluari ale unor hituri mai vechi, album de pe care s-au lansat deja single-urile Inca O Data si Amanta (feat. Gica Petrescu).

 

Pentru acest turneu Mihai, Dana si Florin au ales o imagine inspirata din noul single cu aer interbelic, mesajul pentru fani fiind unul potrivit acelor vremuri: sa dansati, sa va distrati cu Hi-Q!

 

Cine e curios sa ii auda pe Hi-Q live? 😀

Citește în continuare