Skip to content

Cand viata bate filmul. De ieri in Romania pe History Channel avem „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”.

La nivel mondial e o tendinta tot mai accetuata de a ne intoarce la cele mai spectaculoase momente din istorie, pozitive sua nu, pentru a fi puse in productii cinematografice documentare sau fictiune.

Industria cinematografica inregistreaza cele mai multe productii de gen din toate timpurile, poate si pentru ca tehnologia permite astazi refacerea unor momente controversate, dar si pentru ca e epoca cu cele mai multe canale de distributie a filmelor prin urmare e o nevoie foarte mare de continut.

HISTORY Channel transmite, in premiera si in exclusivitate, incepand din 14 mai, duminica, de la ora 22:00, noul serial de opt episoade „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”, gazduit de legendarul actor irlandez Pierce Brosnan, dublu nominalizat la Globul de Aur.

Fiecare episod de o ora prezinta planificarea meticuloasa, executia indrazneata si urmarile socante ale unora dintre cele mai elaborate jafuri din istorie, inclusiv faimosul jaf de la Lufthansa din New York, furtul de opere de arta de la Muzeul Gardner in valoare de jumatate de miliard de dolari, jaful de diamante din Anvers, Belgia si multe altele.

Brosnan este „integrat” in fiecare jaf prin intermediul tehnologiei de ultima generatie pentru a aduce la viata fiecare titlu care a facut inconjurul lumii, punand telespectatorii in centrul actiunii si deslusind fiecare aspect al planului, inclusiv cine au fost complicii, care a fost tinta, planul de executie si, nu in cele din urma, urmarile.

De la crearea monedei, banii au facut lumea sa se invarta si oamenii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a pune mana pe cat mai multi bani, inclusiv planificarea unora dintre cele mai intortocheate si cu mize mari jafuri din toate timpurile. Folosind reconstituiri dramatice, povestiri dinamice, efecte vizuale de ultima ora si relatari la persoana intai a martorilor, „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan” patrunde in planurile complicate ale geniilor criminale care si-au riscat libertatea pentru o sansa la o viata plina de bogatie si bunastare. Brosnan, care este „integrat” in fiecare jaf prin intermediul tehnologiei de ultima generatie, aduce la viata fiecare titlu care a facut inconjurul lumii, punand telespectatorii in centrul actiunii si deslusind fiecare aspect al planului, inclusiv echipa de hoti, tinta, executia, si, in sfarsit, urmarile.

Pierce Brosnan este un actor irlandez legendar, producator de film, ecologist, filantrop, artist si nominalizat de doua ori la Premiul Globul de Aur, cunoscut pentru cariera sa bogata si vasta in fata camerei de filmat, printre care mentionam seria de filme James Bond, el fiind al cincilea actor care l-a intruchipat pe faimosul agent 007, dar si filmul Aventura in doi (titlu original:The Thomas Crown Affair) in care Brosnan ia rolul unui multi-milionar ce pune la cale un furt dintr-o galerie de arta.

HISTORY Channela difuzat in urma cu 2 ani o serie cu cele mai spectaculoase evadari din istorie prezentate de Morgan Freeman, serie care s-a bucurat de foarte  mare succes.

Citește în continuare