Skip to content

Holi Music Color Festival, evenimentul la care nu trebuie sa lipsesti!

 Pe 31 mai, în Piaţa Constituţiei, va avea loc cel mai tare eveniment open air al anului, care va strânge peste 25.000 de mii de oameni. Startul petrecerii HOLI va fi dat la ora 12 de către DJ-ii PRO FM Greeg & Onuc, urmând ca în cele peste 10 ore de muzică să mixeze cei mai hot DJ ai momentului: Tocadisco, Tom Novy, Claptone, Joris Delacroix, Mantu şi Almud & Konstantin.
 
 
Piaţa Constituţiei va deveni, pe data de 31 mai, punctul zero al Bucureştiului, tonele de pudră colorată aruncată în aer, cele mai impresionate proiecţii pe una din cladirile simbol ale Bucureştiului, Casa Poporului, cele mai sexy fete dublate de beat-urile celor mai buni DJ ai momentului, făcând din acest eveniment must have-ul începutului de vară. 
 
Acesta este primul eveniment HOLI organizat în România, iar datorită cererii mari de bilete, organizatorii au venit în întâmpinarea fanilor HOLI şi au deschis un punct de vânzare în Afi Palace Cotroceni. Biletele pot fi achziţionate şi online de pe site-ul eventim.ro, în preţul biletului intrând şi un plic de pudră colorată.
 
HOLI ONE! SUNTEM UNUL!

Citește în continuare