Skip to content

Holi Music Color Festival (galerie foto, recenzie, video)

In ciuda vremii ploioase, sute de tineri au dansat si s-au colorat la unison ieri in Piata Constitutiei, la primul festival Holi Music Color Festival din Romania. N-am stat deoparte si am fost si noi la scena din fata Palatului Parlamentului, de unde ne-am intors cu multe fotografii fistichii.

Daca aseara ati intalnit pe strada, in metrou, la shopping sau prin parcuri tineri vopsiti din cap pana-n picioare in toate culorile, exista o singura explicatie: Holi Music Color Festival. Ploile repetate de-a lungul zilei de sambata au tinut in casa multi dintre cei care isi anuntasera prezenta in Piata Constitutiei, dar in egala masura au determinat sute de tineri incapatanati sa sfideze cerul gri si sa coloreze unul dintre landmark-urile Bucurestiului, zona Casei Poporului.

Au colorat-o nu numai prin aruncarea in aer a mii de pliculete cu vopsea netoxica, facand din hainele acestora o imensa pictura colorat-abstracta, ci si prin dans. Ne-am testat tenisii timp de 10 ore fara oprire, pe o muzica asa cum nu s-a mai auzit de multa vreme in Piata Constitutiei.

Petrecerea a inceput la ora 12:00 si i-a adus la pupitru pe Tocadisco, Tom Novy (ce seturi de la cei doi headlineri!), Claptone, Joris Delacroix, Mantu, Almund & Konstantin si Greeg & Onuc (de la Pro FM si MTV, organizatori ai evenimentului).

Din ora in ora, George Vintila a anuntat expirarea countdown-ului, iar la 0, Piata Constitutiei devenea din nou colorata, acoperind tonul plumburiu care a dominat ieri Bucurestiul cu o priveliste de primavara.

Cat despre vopsea, trebuie sa stiti ca acolo unde nu a fost spalata de ploaie, s-a dus usor prin frecare de pe haine sau cu un simplu dus de pe corp. Nu e toxica, asa ca daca veti avea ocazia sa participati la un eveniment de acest gen, mergeti fara nicio grija!

Inspirat din India, Holi One Color sau Festivalul Culorilor se sarbatoreste in fiecare primavara in toate colturile lumii si este cunoscut drept cel mai colorat eveniment intercultural de pe Planeta.

Ati fost la Holi Music Color Festival? Daca nu, va tenteaza petrecerile… colorate?

Citește în continuare