Skip to content

HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL, un eveniment pentru toti romanii!

Primul eveniment Holi Music Color Festival organizat în România este un eveniment pe gustul tuturor românilor, care îmbină 10 ore muzică bună cu atmosfera inedită dată de aruncarea pudrei colorate în aer din oră în oră, la care se adaugă prețurile biletelor adaptate pentru a fi accesibile tuturor categoriilor sociale. 
 
 
Prin evenimentul HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL, încercăm să aducem în România spiritul sărbătorii HOLI din India, care semnifică renașterea și bucuria de a trăi. Ne dorim ca spiritul HOLI să fie universal și ca un public cât mai numeros să se bucure de atmosfera incediară și extrem de colorată, așa ca am decis să existe o variantă de bilet de numai 49 RON, oamenii care aleg acest bilet urmând a-și procura pudra colorată din interior, în cantitatea dorită. Detalii găsiți pe site-ul www.eventim.ro – http://www.eventim.ro/ro/bilete/holi-bucuresti-piata-constitutiei-655884/performance.html, a declarat Joe Cealera, organizatorul evenimentului. 
 
Pe 31 mai, în Piața Constituției, timp de 10 ore, cei mai importanți DJ europeni, printre care Tom Novy, Tocadisco, Claptone, vor mixa live în fața a 10.000 de oameni la cel mai tare eveniment open air al anului, HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL.

 

Citește în continuare

Un transsexual face istorie

Revista TIME scrie istorie si o pune pe coperta pe Laverne Cox - un transsexual al carui activism a reusit sa fie suficient de mediatizat pentru a schimba mentalitati.   …

Citeste mai mult