Skip to content

Holograf duce concertul Vedere de la Costinesti in intreaga tara

Pe ultima suta de metri pana la concertul “Vedere de la Costinesti”, care are loc la Sala Palatului pe 20 martie 2017, trupa Holograf s-a decis sa ofere si publicului din tara acest spectacol in cadrul caruia cei 5 muzicieni au inclus hituri din diverse perioade de activitate, de la anii de inceput, cand cantau “Singuratatea astronautului YX57”, pana la cel mai recent hit, “Deschide-mi inima”, lansat in urma cu doar cateva luni.

Astfel, dupa concertul din Bucuresti, turneul va continua in urmatoarele orase:
Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor, 26 martie, ora 20:00.
Craiova, Sala Polivalenta, 29 martie, ora 20:00.
Brasov, Sala Sporturilor, 31 martie, ora 20:00.
Iasi, Sala Sporturilor, 4 aprilie, ora 20:00.

Timp de doua ore, publicul va retrai, alaturi de Holograf, experienta unor vacante prelungite la mare, cu cantari la chitara si plete in vant, cu declaratii de dragoste la malul marii, dar si momentele rebele de rock masculin, ca in hitul “Stiu cine sunt”. Toate etapele si influentele muzicii Holograf vor fi prezente in concertul “Vedere de la Costinesti”, din care nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani, precum “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cat de departe”, “Nu mai e timp” etc.

“Ne-am hotarat sa facem acest spectacol pentru ca pentru noi, Costinestiul inseamna mai mult decat o simpla statiune la mare. E locul in care petreceam, la inceputul carierei noastre, chiar si cate 100 de zile pe an. Stateam acolo toata vara si cantam, ne prindea dimineata cantand la chitara si compunand pe plaja. Bineinteles ca, pe langa cantat, aveam tot felul de activitatati, cum ar fi campionatele de fotbal… Costinestiul reprezinta verile noastre de altadata”, isi amintesc muzicienii de la Holograf.

Tinand mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf ramane mereu in actualitate, publicul lor bucurandu-se in aceeasi masura atat de melodiile de inceput, cat si de piese mai recente, precum “Deschide-mi inima”. De asemenea, in premiera pentru audienta de la Sala Palatului, in data de 20 martie va fi lansata o noua piesa Holograf.

Biletele pentru spectacolele “Vedere de la Costinesti” se gasesc pe iabilet.ro si startickets.ro.

 

Citește în continuare