Skip to content

Holograf lanseaza un nou album! Cand apare?

Formatia Holograf va lansa in toamna acestui an un nou album, al optsprezecelea din cariera trupei, in cadrul unui concert extraordinar ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 14 noiembrie!

 

Noul material discografic, ce va fi lansat impreuna cu MediaPro Music, contine sapte piese noi, cat si trei melodii din repertoriul mai vechi al formatiei, reimprimate: “Mafia”, “Sunt un balcanic” si “Ai o ora sa te distrezi”.

Trupa pregateste si un turneu de prelansare a noului album, prin tara. Astfel, fanii Holograf isi pot asculta live artistii favoriti chiar in orasele lor. Pe 23 octombrie, formatia va concerta la Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor). Urmatoarele spectacole vor fi sustinute la Craiova (Casa de Cultura a Studentilor, 25 octombrie), Cluj-Napoca (Casa de Cultura a Studentilor, 27 octombrie), Timisoara (Opera Romana, 29 si 30 octombrie) si la Ploiesti (8 noiembrie). Mai multe orase si date urmeaza a fi confirmate.

 

In ciuda zvonurilor aparute recent in presa, conform carora Holograf se desparte, trupa este mai activa ca niciodata: pe langa pregatirile pentru noul album si turneul din toamna, programul de concerte din mai este unul foarte incarcat. Astfel, indragitii artisti vor canta luna aceasta la Piatra Neamt (12 mai, Sala Polivalenta), Iasi (13 mai, Sala Polivalenta), Edinet – Republica Moldova (15 mai), Sibiu (23 mai, in cadrul Forza Zu), Targu Mures (24 mai), Oradea (29 mai) si Satu Mare (30 mai).

“Nici vorba de vreo despartire in trupa Holograf, sunt doar zvonuri nefondate. Observ cu surprindere ca in Romania, orice proiect solo este vazut ca o destramare a formatiei sau ca samburele unor neintelegeri, lucru complet fals in cazul nostru. Holograf este Holograf si va ramane mereu asa, chiar daca eu sau vreun coleg din formatie vom mai avea colaborari cu alti artisti”, a explicat Dan Bittman, solistul Holograf.

In plus, baietii de la Holograf au lansat primavara aceasta un single emotionant, “De cate ori sa te iubesc”, iar Dan Bittman se afla in topul celor mai difuzate piese romanesti, pe prima pozitie, cu Si ingerii au demonii lor.

Asteptati sa vedeti ce au mai pregatit cei de la Holograf?

Citește în continuare