Skip to content

Holograf revine cu un concert in Club Tribute din Bucuresti!

Holograf revine pe scena pe 7 martie, intr-un super concert la Club Tribute! Asteptarea s-a incheiat si iata ca in sfarsit fanii vor avea ocazia sa se reintalneaca cu Dan Bittman si colegii sai!

Formatia Holograf va sustine pe 7 martie un super concert in clubul Tribute din Bucuresti, acesta fiind primul show sustinut de indragitii artisti dupa ce Dan Bittman, solistul formatiei, a suferit in octombrie o interventie chirurgicala la gat.
 
Acest concert marcheaza revenirea oficiala a trupei Holograf. Speram ca totul va decurge fara probleme si ca Dan va fi in mare forma, asa cum era inainte de operatie”, a spus tobosarul formatiei, Edi Petrosel. 

Concertul va dura aproape o ora, timp in care formatia Holograf va canta cele mai indragite melodii ale sale, printre care “Cat de departe”, dar si cel mai recent single, “Daca noi ne iubim”, lansat alaturi de MediaPro Music, pentru care artistii vor filma in curand si un videoclip. 
 
Ne pregatim intens pentru acest show. Nu vom canta mai mult de o ora pentru ca vrem ca lucrurile sa reintre in normal pas cu pas, nu sa le fortam. Pe langa revenirea noastra, acest concert reprezinta si un cadou de 8 martie pentru fanele noastre, pentru ca la 12 noaptea vom fi pe scena”, a mai spus Edi Petrosel. 
 
Holograf revine asadar pe scena, in cadrul unui concert dedicat Zilei Femeii, ce va  avea loc pe 7 februarie 2013.
Va propun sa reascultam si cel mai recent single Holograf – Daca noi ne iubim”:
 
Iata ca in sfarsit asteptarea se incheie si ne vom bucura din nou de un concert Holograf! 

Citește în continuare