Skip to content

Holograf – Unplugged la Teatru

Emotie, momente magice, concert de gala, exclusivist – acestea sunt cele mai potrivite cuvinte care ar putea sa descrie evenimentul ”Unplugged la Teatru”, din 16 octombrie 2017, de la Teatrul National Bucuresti, oferit de Holograf.

In cadrul celor doua ore de spectacol, cei 5 muzicieni si invitatii lor vor pune in valoare frumusetea si simplitatea instrumentelor acustice, intr-o atmosfera intima, cu public de elita.

Dupa 18 albume lansate, sute de concerte si 40 de hit-uri cantate la radio, cei 5 muzicieni ne-au desfatat la inceputul anului cu un concert inedit la Sala Palatului, ”Vedere de la Costinesti”. Presarat cu amintiri din vremurile in care aveau si cate 100 de concerte seara dupa seara, spectacolul din martie a avut si invitati, intre care unul cu un aport incontestabil la povestea trupei, Gabriel Cotabita. Momentele unplugged din cadrul acestui concert au fost aplaudate indelung si au starnit emotia publicului.

In luna iunie, Holograf a impresionat din nou audienta, de data aceasta prin spectacolul ”Ca pe vremuri”, de la Arenele Romane, in cadrul caruia a cantat alaturi de alte doua trupe legendare ale rockului romanesc, Iris si Compact.

 

Acum, iata ca trupa Holograf ne pregateste o alta poveste frumoasa, ”Unplugged la Teatru”.

”Sunt ani buni de la concertul unplugged “Patria” si credem ca a venit momentul sa ne mai intoarcem o data la simplitatea instrumentelor acustice. Va invitam pe 16 octombrie la Teatrul National, a carui nou renovata sala speram sa inspire un plus de eleganta proiectului nostru unplugged. Vor fi piese si noi si vechi dar, cu siguranta, muzica frumoasa”, promit membrii Holograf.

 

Citește în continuare