Skip to content

Horatiu Malaele duce arta sa in lumea digitala. Puteti cumpara autoportretele artistului in format NFT

Pe 11 mai 2023 se lanseaza colectia de arta digitala Eu, Malaele, o serie de autoportrete caricaturale pe care oricine le poate achizitiona electronic, in format NFT. Printr-un parteneriat cu MultiversX, o platforma romaneasca de blockchain cu vizibilitate mondiala, Horatiu Malaele aduce in premiera arta sa unica in era tehnologiei.

Dedicat culturii si artei de-a lungul vietii, actor si regizor de teatru si film, scriitor, pictor si caricaturist, Horatiu Malaele face o trecere curajoasa  catre domeniile noi de expunere media si isi transpune geniul in lumea digitala:

Arta veche cu tehnologia noilor platforme. Va invit sa faceti parte din acest proiect descoperind colectia de arta digitala Eu, Malaele!”, spune Horatiu Malaele catre cei care apreciaza arta sa.

Horatiu Malaele este unul dintre cei mai reputati si iubiti actori si regizori ai Romaniei. Pasionat de arta desenului de mic copil, Malaele a reusit sa isi contureze un stil unic de a realiza portrete caricaturale. 

La cei 70 de ani pe care ii implineste in acest ani, Horatiu Malaele tocmai a terminat de filmat ultimul film din seria Morometii, in regia lui Stere Gulea, actorul interprentandu-l pe legendarul Ilie Moromete.

Il puteti vedea in teatru in continuare in Dineu cu Prosti, una dintre cele mai de succes montari de teatru din tara noastra, spectacol cu care face adesea turnee in tara.

Puteti vedea munca domniei sale ca regizor de film in Nunta Muta si Funeralii fericite.

Colectia Eu, Malaele este prima incursiune in lumea digitala a artistului si se remarca printr-o serie de autoportrete in format NFT care, odata achizitionate, aduc sansa detinatorilor sa primeasca variantele desenelor in format fizic, cu semnatura artistului, si posibilitatea de a purta un dialog fata in fata cu maestrul, pentru a vorbi cate luna si in stele.

Colectia Eu, Malaele este realizata in parteneriat cu platforma romaneasca MultiversX (fosta Elrond), una dintre cele mai mari retele de blockchain din lume. Colaborarea sustine interesul si increderea pe care partenerii o au in proiect, Eu, Malaele fiind un moment istoric in care un artist roman de calibru isi prezinta arta catre web 3.0 printr-o colectie cu 5000 de desene, fiecare cu elemente deosebite de design si variind in raritate.

Pe 11 mai 2023, desenele digitale din colectie vor fi disponibile oficial, intai pentru cei care sunt deja pe lista de prioritate (whitelist), iar apoi pentru oricine vrea sa detina o parte de istorie in portofelul electronic. Colectia va putea fi achizitionata de pe platforma de marketplace Xoxno

Mai multe informatii despre proiect puteti gasi pe www.eumalaele.ro

Citește în continuare

Au mai rămas

Vezi trailerul