Skip to content

Horia Brenciu a facut show in garajul Europa FM (Poze)

Am fost aseara in garajul Europa FM ca sa-l vedem la lucru pe Horia Brenciu, intr-un concert ca la inceputuri. Asa cum v-am promis, venim acum cu impresii de la acest concert special.

Seria de concerte din garajul Europa FM a reinceput aseara cu recitalului lui Horia Brenciu si a invitatilor sai. Ca de fiecare data, concertul a inceput la ora 19:30 si a fost transmis live pe Europa FM si Music Channel. In plus, evenimentul a putut fi vizionat si pe pagina de facebook a lui Horia Brenciu.

 

Horia Brenciu stie sa faca show si este un adevarat entertainer. Concertul de aseara a fost incendiar, la propriu, pentru ca in garajul Europa FM au fost aproape 40 de grade pe parcursul concertului.

Pe langa orchestra sa, Horia i-a avut ca invitati si pe Monica Anghel, Alexandra Ungureanu, Guess Who si Grasu XXL, cu ultimii doi lansand chiar si o piesa in premiera (Diamantele se sparg).

  

Horia Brenciu si-a facut intrarea pe scena printr-un cordon de oameni si a inceput concertul cu piesa Funky Party, de pe albumul 35. A urmat apoi un colaj muzical cu piese romanesti vechi, pentru nostalgici.

Prima invitata a lui Horia a fost Monica Anghel alaturi de care a cantat piesa Sway, iar inainte de asta a primit din partea lui George Zafiu un cadou mai special: mascota emisiunii Robingo, pe care Brenciu a prezentat-o in anii \’90.

 

Au urmat apoi alte piese de pe cele doua albume lansate de Horia Brenciu, 35 si 37, care i-au incantat atat pe cei prezenti in garaj, cat si pe cei aflati in fata televizoarelor sau radiourilor.

Cea de-a doua invitata a lui Brenciu a fost Alexandra Ungureanu, care a revenit in garajul Europa FM, dupa concertul de acum doua luni. Cei doi au cantat piesa I\’ve got you under my skin.

 

Dupa interpretarea piesei I love you, a urmat un nou colaj de melodii, de data asta cu piese italienesti. Ne-am mutat apoi mai spre Vest, pentru ca cele doua soliste ale orchestrei lui Brenciu, Andreea si Diana, au cantat impreuna piesa Lady Marmelade.

Desi pe lista se afla si piesa New York, se pare ca Horia a renuntat la ea, concertul continuand cu Septembrie, luni, intr-o zi de septembrie, miercuri.

 

Ultimii invitati ai serii au fost Guess Who si Grasu XXL, alaturi de care Horia Brenciu a lansat piesa Diamantele Dispar. Despre asta v-am scris inca de aseara asa ca gasiti mai multe detalii aici.

Concertul lui Horia Brenciu din garajul Europa FM s-a incheiat cu piesa Lucruri simple, in ciuda faptului ca toti isi mai doreau sa mai asculte piese ale artistului.

Setlist concert Horia Brenciu in garajul Europa FM:

1.Prolog
2. Funky Party
3. Medley (piese romanesti)
4. Sway (duet cu Monica Anghel)
5. Ultimul dans
6. O noua zi
7. Turn the music on (everybody dancin\’)
8. Vino
9. I\’ve got you under my skin (duet cu Alexandra Ungureanu)
10. I love you
11. Medley (piese italienesti)
12. Lady Marmelade (duet Diana si Andreea)
14. New York*
15. Septembrie, luni
16. Diamantele se sparg (cu Guess Who si Grasu XXL)
17. Lucruri simple

 *din pacate piesa asta n-a mai fost cantata

Mai multe poze de la concertul Horia Brenciu din garajul Europa FM gasiti pe pagina noastra de Facebook.

Ai fost aseara in garajul Europa FM? L-ai vazut pe net sau la TV? Cum ti s-a parut?

Citește în continuare